&
Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
1
Вход
Gotvach.bg
»
Кулинарна мрежа
»
Боряна Атанасова
»
Моите форумни постове
»
Страница 2
Боряна Атанасова
Чирак
Моята стена
Рецепти
69
Статии
Съвети
Коментари
25
Форумни теми
3
Постове във форума
60
За мен
Изпрати съобщение
точки
1456
Моите форумни постове
Чубрица, магданоз и джинджифил.
Чибо и лаваца.
Аз го кисна в прясно мляко става крехък
Аз ги почиствам слагам в плик и в хладилник.
Аз си имам в саксия, а също така и замръзявам.
Винаги залагам на качеството.
За жълт цвят куркума. За зелен спанак, може и коприва. С листата от лук стават леко кафяви.
За кафяви обелки от лук, жълто куркума, зелени - спанак или коприва
Аз ползвам оцет кулинар - винен
Аз обичам да правя един коктейл боби дринг бял ром-50мл,вермут-100,джин - 50.
Аз правя почти всяка година ягодов и боле и орехов.
Според мен сол, червен пипер и чубрицата.
София Мел
Денков и София мел
И пилешкото и свинското варя по три часа.
Добавям дафинов лист към мусака, зеле(имам предвид свинско със зеле), супи.
За замърсени съдове, за почистване на различни повърхности и съдове. Когато имам киселини.
Знам че е много полезно, аз най често си правя салата и от време на време супа. Дъщерями обича пюре от цвекло.
|<
<
1
2
>
>|