Боряна Атанасова
Боряна Атанасова
Чирак

Моите форумни постове

Боряна Атанасова
Чибо и лаваца.
Боряна Атанасова
Аз го кисна в прясно мляко става крехък
Боряна Атанасова
Аз ги почиствам слагам в плик и в хладилник.
Боряна Атанасова
Аз си имам в саксия, а също така и замръзявам.
Боряна Атанасова
Винаги залагам на качеството.
Боряна Атанасова
За жълт цвят куркума. За зелен спанак, може и коприва. С листата от лук стават леко кафяви.
Боряна Атанасова
За кафяви обелки от лук, жълто куркума, зелени - спанак или коприва
Боряна Атанасова
Аз ползвам оцет кулинар - винен
Боряна Атанасова
Аз обичам да правя един коктейл боби дринг бял ром-50мл,вермут-100,джин - 50.
Боряна Атанасова
Аз правя почти всяка година ягодов и боле и орехов.
Боряна Атанасова
Според мен сол, червен пипер и чубрицата.
Боряна Атанасова
София Мел
Боряна Атанасова
Денков и София мел
Боряна Атанасова
И пилешкото и свинското варя по три часа.
Боряна Атанасова
Добавям дафинов лист към мусака, зеле(имам предвид свинско със зеле), супи.
Боряна Атанасова
За замърсени съдове, за почистване на различни повърхности и съдове. Когато имам киселини.
Боряна Атанасова
Знам че е много полезно, аз най често си правя салата и от време на време супа. Дъщерями обича пюре от цвекло.
Боряна Атанасова
шкембе чорбаи, шкембе в масло