Боряна Атанасова
Боряна Атанасова
Чирак

Моите форумни постове

Боряна Атанасова
Момици или така нареченото касабско мезе. Правила съм ги панирани, но какъв точно е вкус не мога да определя.
Боряна Атанасова
Когато правя мусака не запържвам нищо слагам всичко сурово кайма, морков, чушка, лук и подправки. Това правя на обикновенната мусака, другата която правя режа картофите на колелца и ги запържвам за кратко в мазнина. Оделно в една купа слагам каймата зеленчуците, подправки и омешвам всичко добре. Втава слагам ред картофи които посолявам и подправям с черен пипери чубрицата, отгоре редя каймата и така докато свършат съставките като отгоре слагам картофи.
Боряна Атанасова
Рози от тях съм правила сладко, теменужка, невен се прави чай. Глухарче от него салата. Знам и за латинка.
Боряна Атанасова
Готвя в малки количества и гледам да го изядем, но ако случайно се застъпят две ястия го слогам в кутия и гледам колко може по скоро да се изяде.
Боряна Атанасова
И аз нарязвам на ситно и в фризера. Не само магданоза и копър, девисил и джоджен също става. Както и сушен.
Боряна Атанасова
След завирането на водата около 5минути.така ги правех преди сега неги варя слагам аспирин и стават хрупкави.
Боряна Атанасова
Аз го приготвям с краставицата на кубчета, мляко и малко вода. Копър и чесън. Баба правише фалшив таратор с краставицата на кубчета, оцет, чесън и вода.
Боряна Атанасова
Ние си варим, качеството е по добро
Боряна Атанасова
Ползвала съм немско, напоследък ползвам българско на Борима и Тетевенско. Доволна съм
Боряна Атанасова
От плодовете лимон, банан, ябълка, киви, грейпфрут, малини. А за зеленчуците чесън, домат. Бих казала че всички плодове и зеленчуци са полезни стига да са качествени.
Боряна Атанасова
С прясно мляко и понякога с кисело мляко.
Боряна Атанасова
Да правиласъм, сега много рядко ползвам декофондан
Боряна Атанасова
Правя всяка събота и неделя.
Боряна Атанасова
В къщи си отглеждаме доста подправки като джоджен, целина, девисил, магданоз, копър, риган, калоферче също така и бабина душичка. Суша липа, шипки.
Боряна Атанасова
Аз слагам сърнела и печурка в буркан. Също така и в фризера слагам.
Боряна Атанасова
Свинско със зеле, сърми, боб със зеле.
Боряна Атанасова
Пилешко с бира, за марината, за панировка.
Боряна Атанасова
Правя бърза и лесна лютеница, дамати нарязани, доматен сок, печени чушки. Салата с боб, компоти.