Моите форумни постове

ВИЛИ-Виолета Матева
Така е момичета ,за една питка например как се оформя може да има и 10 снимки ,то аз и сега понякога качвам толкова ,който разбира ще хване модела ,иначе ако се напише оформяме питката и печем и да гледаш и да се чудиш понякога не се разбира модела ,а нали това е целта да научим нещо ново Предлагам за всяка снимка да има малко стимул и точки ,ако е с една снимка -здраве да е Рецепти за празници е хубаво да има - харесва ми идеята всеки да приготвя и качва снимка за дадена гозба,а това да се оценява !
ВИЛИ-Виолета Матева
Имам и друго предложение ,много често потребител щраква че е сготвил по дадена рецепта ,но няма коментар ,няма качена снимка и как да повярваш че е сготвено като няма нищо насреща Затова да се приема ,че е сготвено само ако се качи снимка към дадена гозба мисля че така ще е справедливо иначе за мен си чиста проба шашма
ВИЛИ-Виолета Матева
Лидия аз и сега без точки като качвам рецепта качвам с нея по 6 - 8 снимки защото ги имам Но за други рецепти имам само по една снимка ,все пак решението е на админа какво и как ще се дава
ВИЛИ-Виолета Матева
Харесва ми идеята на Лидия за оригинална рецепта по категории ,определя се от админа ,а не от броя посещения Не искам да ме оценяват хора които само пишат коментари,злобни са и само надничат да видят от любопитство какво е сготвено- не че ще хукнат да го готвят и този човек да ме оценява е направо глупаво Сия е права като казва че ако нещо ми харесва аз го пиша като коментар ,ако не си мълча умно Наградите са стимул ,до края на годината всеки които се потруди ще получи своята награда Дали ще напиша 20 статии ,200 коментара и 2 рецепти пак може да се спечели - така че шанс има всеки стига да се потруди ))
ВИЛИ-Виолета Матева
То това съкровище ще е златно бе хора ,ние готвим ,снимаме и за този труд ако е тематична рецепта получаваш 16 точки , а съкровището ще носи цели 100 Я си помислете колко рецепти трябва да се качат за 100 точки - нещо не ме кефи тази идея но както и да е Писах и пак ще пиша - Не искам да ме оценяват конкурентите ,никой няма да бъде честен в тази игра както казва бай Ганьо всеки ще гледа своя келипир - това е моето мнение Много често виждам профили качили по 700 рецепти и нищо друго, няма снимка ,няма точки Няма полза от това Всеки може да напише 1000 рецепти от готварски книги и така да си печели ,това няма да е честно според мен !
ВИЛИ-Виолета Матева
Днес е последен ден от конкурса за месеца ,почти на финала сме Вижда се кой какво е правил ,един готви и снима ,друг си пише статия след статия ,трети пише коментар след коментар и точка по точка пълзи към заветната петорка И аз не правя изключение ,правя от всичко по малко за да успея ,Но нещо ме дразни в този вид оценяване Отново ще предложа да се дава шестата награда за най много коментари и статии Знам ,че награда се дава за труда ти ,дали готвиш или пишеш все си е труд но има едно НО което ме притеснява Знам че нищо няма да се промени - просто си споделям и трупам точки
ВИЛИ-Виолета Матева
Всички сме в една заблуда ,аз също че дори и повече от вас - какви рецепти бе хора тук се гледат общите точки Може да си качил за целия месец 20 рецепти и 50 статии ,а друг 100 рецепти и 20 статии Питам ви кой ще е на далавера- първият или втория Това е въпрос с повишена трудност- да видим как сте с математиката ,но няма смисъл след 2-3 дни ще видите за какво става въпрос !
ВИЛИ-Виолета Матева
Предлагам да има една награда за коментари и постове във форума Така ще се разделят две категории за рецепти и за коментари ,нека всеки прави това в което е добър Мисля ,че едва ли ще се приеме ,но просто го предлагам И аз още в началото се дразнех на това, че хората напредват, като повече коментират отколкото да готвят и да споделят рецепти Да ви кажа вече не ми пука :wink: ,кои коментира ,кои качва рецепти Спасение момичета ,всеки да прави това в което е най добър затова и предлагам това
ВИЛИ-Виолета Матева
Теодора всичко зависи от нас самите ,дали ще спечелим или не пак от нас зависи от това колко време си отделил ,какво си писал и снимал Когато един участник готви ,снима ,коментира ,пише статии и т н се трупат точки и не е нужно да спим на лаптопа Тогава идва наградата като резултат от твоето активно участие и много положен труд -нали знаете няма безплатен обяд Когато се трудиш получаваш възнаграждение ,така е и с този конкурс Дано всеки получи нещо за стимул ,успех !
ВИЛИ-Виолета Матева
Теодора правят се тези прословути точки с много писане ,ако всеки ден качваш по 3-4 тематични рецепти и отговаряш във форума се получава - няма невъзможни неща - знам че е трудно ,нали и аз играя ,работа ,къща ,деца ,чистене ,но лесно няма Добринка е жив пример как от долу литна като ракета нагоре така че гледай и се учи, никога не е късно - аз също се уча ))
ВИЛИ-Виолета Матева
Винаги предпочитам бялото вино ,леко и ми е по вкусно от черното което е по силно
ВИЛИ-Виолета Матева
Всеки според вкуса си и месото ,аз харесвам бяло сухо вино и нашето домашното ,а също и розе
ВИЛИ-Виолета Матева
Гледахме пилета и когато трябваше да се чистят и разфасоват се включих и аз ,да си кажа справих се добре ,но може и още не че ще ходя на конкурс за разфасоване но е добре да се знае реда по който става А докато изчиститим и разфасоваме -25-30 пилета човек се научава :wink:
ВИЛИ-Виолета Матева
мисля че не ,не може и вълкът да е сит и агнето да е цяло
ВИЛИ-Виолета Матева
Преди години на 2 юни имахме сбор в нашия град и тогава се готвеше за гости бакла или черен боб с месо Вкусно си беше сега аз я приготвям на яхния с зелени сливки и накрая малко брашно да сгъсти това е
ВИЛИ-Виолета Матева
Баклата ние му казваме черен боб -защо е черен не знам ,може би защото има и бял боб Бобчетата се с дебела ципа и първо се слагат във вряща вода да се напукат и се изваждат После се готви или се складира във фризера Аз я готвя веднъж в годината сама за мъжа си
ВИЛИ-Виолета Матева
готвя я веднъж в годината заради моя мъж ,аз лично не обичам
ВИЛИ-Виолета Матева
Здравей Наталия ,нещо се обърках и те моля да поясниш когато пишеш ЗА ИЗКЛЮЧВАНЕ - това значи ли че тези храни НЕ трябва да се консумират Може да ти се стори малко тъп въпроса ,но питам за да ми стане по ясно ps: