Моите форумни постове

ВИЛИ-Виолета Матева
Когато човек е здрав и млад не му пука дали е със запръжка или не Преди време готвих боб със запръжка Сега вече готвя или поне се опитвам да е по здравословно Сипвам всички продукти било боб или леща в тенджера с вода и варя до готовност Вкусно е ние вече свикнахме ,но понякога правя и малки изключения
ВИЛИ-Виолета Матева
По мое мнение ,най трудоемко е точенето на баници ,знам че стават много вкусни с домашно точени кори ,ноооо като има готови що да се трепя затова приготвям с готови и съм много добре :wink:
ВИЛИ-Виолета Матева
Днес прочетох статия ,за вредни храни Няма по по вредна храна от колбасите продавани по магазините Българина с цел бързо забогатяване ,прибавя какви ли не примеси в колбасите една от тези съставки е Е 407 води се белтъчини ,но това е суха кръв която купуват и внасят отвън Затова много хора се отказват и от готовите колбаси Все повече ще се цени домашно приготвените храни Съвет да си отваряме очите ,за какво си даваме парите !!!!!
ВИЛИ-Виолета Матева
всичко което е сладко и вкусно е все вредно ,кола не пия от години ,чипс не купувам ,но дъщерите ми ядат солети и зрънчно ,а то е доста вредно
ВИЛИ-Виолета Матева
Спорта е хубаво нещо Когато си млад скачаш ,бягаш ,много се движиш ,а да не говорим колко се изгарят на дискотека Всичко с времето си ,и аз като млада бях така ,сега вече само се движа ps: но след 50 г започват да се обаждат ставите и вече не можеш да скачаш и да бягаш както едно време Така ,че мили момичета скачайте и играйте докато можете :kiss:
ВИЛИ-Виолета Матева
Ако нямате хладилник ,съхранете прясното месо като го покриете с олио Така ще остане свежо за няколко дни Олиото се ползва после за готвене ,а месото е вкусно и крехко
ВИЛИ-Виолета Матева
Когато зеленият боб е увяхнал ,първо го оставете потопен в студена вода за известно време ще стане отново свеж
ВИЛИ-Виолета Матева
Ако искаш да е хрупкава с нищо не я пръскаш направо се обръща на две чинии и така се оставя докато изстине - това е
ВИЛИ-Виолета Матева
не разбирам как, като се напръска с вода ще стане хрупкава ,това е заблуда ще стане мека ,но не и хрупкава Понякога преди да извадя тавата включвам фурната с вентилатор за 5 минути Отгоре се зачервява бързо и така става препечена и хрупкава ,но с нищо не пръскам това е моята тайна
ВИЛИ-Виолета Матева
БРАВО ,ЕЙ ТОВА СЕ КАЗВА НАГРАДА И КАК ДА НЕ СИ СТИМУЛИРАН ДА ПИШЕШ РЕЦЕПТИ ,НО ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ ЩЕ ИМА И МНОГО ГАФОВЕ И КРАЖБИ НЕ МОЖЕ ДА КАЧИШ 10 РЕЦЕПТИ И САМО 2 СНИМКИ ДА СА ТВОИ АЗ КОГАТО ГОТВЯ СНИМАМ ПОЧТИ ВСИЧКО СТЪПКА ПО СТЪПКА ЕЕЕ ИМАМ И С ПОЕДНА МОЯ СНИМКА, НО ТОВА ОРГАНИЗАТОРИТЕ ДА ГЛЕДАТ ХАРЕСВАМ ХЛАДИЛНИКА ПУ ПУ ЗА МЕН ДА Е :wink: КЪСМЕТ КУЛИНАРИ !
ВИЛИ-Виолета Матева
Така трябва да е със снимките ,иначе всеки може да пише рецепти ,важно е да покажеш че снимката е твоя повече точки със снимка ,значи ще има и повече снимки -супер
ВИЛИ-Виолета Матева
Късмета да е в джоба и смело напред ,пък каквото сабя покаже !!! :kiss:
ВИЛИ-Виолета Матева
Всеки ден закусвам ,започвам с кафе ,хапвам сандвич и после плод - не е много здравословно това хапване ,но не обичам да стоя гладна
ВИЛИ-Виолета Матева
не :x:
ВИЛИ-Виолета Матева
всички плодове са чудесни но всеки има любими ,обичам ябълки ,банан ,ягоди ,портокал :love:
ВИЛИ-Виолета Матева
Обичам плодове -портокал ,ябълка и ананас -страхотен вкус
ВИЛИ-Виолета Матева
Обичам портокали ,вкусни и ароматни ,а кората ползвам за сладкиши или сладки Прекрасен плод :love:
ВИЛИ-Виолета Матева
четох че агнешкото месо е най богато на протеини 35 г ,следват го пилешко месо 28 г ,телешко месо 26 г ,скумрия 24 г най малко протеини има в леща ,боб ,грах до 7-8 г Така че ако искате диета яжте това последното