ВИЛИ-Виолета Матева
Автор
Моята стенаРецепти3310Снимки8733Статии94Съвети55Коментари916Форумни теми36Постове във форума665За менИзпрати съобщениеточки83511
Когато човек е здрав и млад не му пука дали е със запръжка или не Преди време готвих боб със запръжка Сега вече готвя или поне се опитвам да е по здравословно Сипвам всички продукти било боб или леща в тенджера с вода и варя до готовност Вкусно е ние вече свикнахме ,но понякога правя и малки изключения
По мое мнение ,най трудоемко е точенето на баници ,знам че стават много вкусни с домашно точени кори ,ноооо като има готови що да се трепя затова приготвям с готови и съм много добре :wink:
Днес прочетох статия ,за вредни храни Няма по по вредна храна от колбасите продавани по магазините Българина с цел бързо забогатяване ,прибавя какви ли не примеси в колбасите една от тези съставки е Е 407 води се белтъчини ,но това е суха кръв която купуват и внасят отвън Затова много хора се отказват и от готовите колбаси Все повече ще се цени домашно приготвените храни Съвет да си отваряме очите ,за какво си даваме парите !!!!!
всичко което е сладко и вкусно е все вредно ,кола не пия от години ,чипс не купувам ,но дъщерите ми ядат солети и зрънчно ,а то е доста вредно
Спорта е хубаво нещо Когато си млад скачаш ,бягаш ,много се движиш ,а да не говорим колко се изгарят на дискотека Всичко с времето си ,и аз като млада бях така ,сега вече само се движа ps: но след 50 г започват да се обаждат ставите и вече не можеш да скачаш и да бягаш както едно време Така ,че мили момичета скачайте и играйте докато можете :kiss:
Ако нямате хладилник ,съхранете прясното месо като го покриете с олио Така ще остане свежо за няколко дни Олиото се ползва после за готвене ,а месото е вкусно и крехко
Когато зеленият боб е увяхнал ,първо го оставете потопен в студена вода за известно време ще стане отново свеж
Ако искаш да е хрупкава с нищо не я пръскаш направо се обръща на две чинии и така се оставя докато изстине - това е
не разбирам как, като се напръска с вода ще стане хрупкава ,това е заблуда ще стане мека ,но не и хрупкава Понякога преди да извадя тавата включвам фурната с вентилатор за 5 минути Отгоре се зачервява бързо и така става препечена и хрупкава ,но с нищо не пръскам това е моята тайна
БРАВО ,ЕЙ ТОВА СЕ КАЗВА НАГРАДА И КАК ДА НЕ СИ СТИМУЛИРАН ДА ПИШЕШ РЕЦЕПТИ ,НО ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ ЩЕ ИМА И МНОГО ГАФОВЕ И КРАЖБИ НЕ МОЖЕ ДА КАЧИШ 10 РЕЦЕПТИ И САМО 2 СНИМКИ ДА СА ТВОИ АЗ КОГАТО ГОТВЯ СНИМАМ ПОЧТИ ВСИЧКО СТЪПКА ПО СТЪПКА ЕЕЕ ИМАМ И С ПОЕДНА МОЯ СНИМКА, НО ТОВА ОРГАНИЗАТОРИТЕ ДА ГЛЕДАТ ХАРЕСВАМ ХЛАДИЛНИКА ПУ ПУ ЗА МЕН ДА Е :wink: КЪСМЕТ КУЛИНАРИ !
Така трябва да е със снимките ,иначе всеки може да пише рецепти ,важно е да покажеш че снимката е твоя повече точки със снимка ,значи ще има и повече снимки -супер