Моите форумни постове

ВИЛИ-Виолета Матева
за коктеилче по добре да е приготвен от барман с класа ,не от аматьори като мен :wink:
ВИЛИ-Виолета Матева
И аз съм попадала на апсурди ,в многото рецепти не всичко е ок че било то и в моите Но някой направо ми взеха ума ,а за снимки ужас и грозни без нищо пльоснато така в чиния аз не бих го качила ,но хора разни ,ниво разно и т н Всяка рецепта и всеки кулинар си има фенове това е
ВИЛИ-Виолета Матева
ПРИВЕТ ,КОЛЕДА Е ,ВЕЧЕ МИСЛЯ МЕНЮТО ЗА НОВАТА ГОДИНА - ЩЕ Е РУСКА И МЛЕЧНА САЛАТА ,КЮФТЕТА И ПЪРЖОЛКИ И БАКЛАВА И СОЛЕНА БАНИЦА С КЪСМЕТИ ХАЙДЕ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ КУЛИНАРИ !
ВИЛИ-Виолета Матева
Откакто дъщеря ми гледа как убиват животни с ток за да ядем ние месо не иска да го види и го избягва За нея готвя постно или нещо тестяно с две думи -не сме умрели от глад, като не се яде месо Това е бъдещето ,все повече хора ще осъзнаят ,че и животните имат душа и са живи същества Аз все още хапвам тук ,там по малко, но мога и без него Много по вкусно е това което расте в градината :blush:
ВИЛИ-Виолета Матева
Привет дами ,аз ползвам кори БЕЛА в краен случаи Тракииски и много са ми хубави Стават много хрупкави Споделям мое мнение ,че Одрински и тем подобни ръчно точени са ми жилави и не ги харесват у нас затова не купувам от тях Въпрос на вкус !
ВИЛИ-Виолета Матева
от корите най харесвам Фамилия и в последно време само тях ползвам
ВИЛИ-Виолета Матева
Скоро купих турски кори за баклава ,харесаха ми - уж бяха пресни а вътре бяха начупени незнам защо Важно е да са пресни, това е !
ВИЛИ-Виолета Матева
рядко пия коктейли ,но този има страхотно име
ВИЛИ-Виолета Матева
Харесвам тази диета ,не съм я прилагала ,но познавам хора който смъкнаха доста килограми с нея така че работи само трябва да се спазва точно
ВИЛИ-Виолета Матева
Тази диета работи ,знам го не от опит а от това което видях с моя колежка Беше си пухкава ,започна и след 90 дни вече беше с нова фигура като на момиче Все още си спазва този режим и не е качила нито грам Аз не обичам диети ,просто съм ограничила някой храни и това е нещо
ВИЛИ-Виолета Матева
Да споделя какво ме притеснява ,качвам рецепта и снимка ,но админа пише копирана или взета от друг сайт да се преработи Ами аз колкото мога съм я преработила и как да напиша че се оформят топчета ,как да го измисля Рецептите са си мой и са споделени и в други сайтове има същите снимки и какво правим тогава????????? ей това не ми харесва
ВИЛИ-Виолета Матева
Отдавна ми направи впечатление ,че има много кулинари с много рецепти ,а снимки почти няма ,какво ви говори това ??? За мен е ясно какво значи ....ами тогава и аз няма да се хабя да снимам дали хубави или лоши, но за своите сегашни качени 396 рецепти имам качени 976 снимки и само една качена от готвач защото моята не стана беше много голяма и не пасна Нещо трябва да се промени ,да няма дразги в конкурса ,а до сега където и да съм участвала винаги щом е конкурс искат рецепта и поне една снимка да се докаже че ти си автор на дадената рецепта ,то автори много Щом рецептата се върти в нета всеки може да си я приготви ,но не и да копира снимка и рецепта и така да участва Никой не трябва да се чувства прецакан Конкурса да е честен и всеки да участва според възможностите си
ВИЛИ-Виолета Матева
никога до сега не съм сушила домати ,не съм опитвала как са на вкус и не ми харесва като идея
ВИЛИ-Виолета Матева
зависи с какво се суши ,втора награда този месец е уред за сушене Ха ха с него лесно ,ще става да се сушат разни зеленчуци ,месо ,риба и знам ли още какво Но предпочитам да са пресни пред сушени -мое мнение ,може би защото не съм опитвала на вкус То трябва да имам плодова или зеленчукова градина пълна с зарзават и да суша за зимата - нещо не ми допада тази идея
ВИЛИ-Виолета Матева
И аз имам този проблем за блат Винаги сипваме кексовата смес в средата на тавата и после искаме да е равен блата еее няма да стане ,ще трябва да се сипва тестото по края не в центъра ,другия път ще опитам какво ще се получи
ВИЛИ-Виолета Матева
и при нас лютите чушки се нижат и се закачат на проветриво място да съхнат
ВИЛИ-Виолета Матева
тази супа от зеле на мен не ми помогна ,важно е да има повече движение ,храната ти да се събира в шепа със много салати и вода
ВИЛИ-Виолета Матева
Винаги консервираме с 6 % винен оцет от магазина ,но за салата имам меден оцет от скоро го продават и много ви харесва