Моите форумни постове

Ваня Георгиева
Благодаря, това не го знаех.
Ваня Георгиева
1 литър прясно мляко 6 яйца 1 мая сол брашно до получаване на (боза) накрая се добавя малко лимонада
Ваня Георгиева
Явно се маже като са катми на сач, за тях е добре но палачинките не.При тях като са на тефлонов тиган мажа като изпека 2 или 3 тогава пак.
Ваня Георгиева
С мас, олио или масло?
Ваня Георгиева
Благодаря ви! Доста брашна съм изпробвала но имам един фаворит и това е София мел. На Дечков няма при нас
Ваня Георгиева
И аз съм на същото мнение, пробвах няколко пъти КЛАСИК но няма нищо общо с екстра. Мислех че може да е от партидата но не.
Ваня Георгиева
Пробвайте и на Джорджес също не е лошо просто е по тъмно но е вкусно като е замесено на хляб или питка.
Ваня Георгиева
И аз съм на това мнение.Само София мел, е има изключения понякога с партидата.
Ваня Георгиева
За мен най-доброто брашно е София мел - Екстра!
Ваня Георгиева
Ризото, сандвичи с топено сирене и пушен бут или флейки.
Ваня Георгиева
Нито сладко нито солено, но някой път може да пробвам.
Ваня Георгиева
Никога не съм но ми изглежда страхотно.
Ваня Георгиева
Вече готвя с точни грамажи откакто имам кантарче. Е зависи и от рецептата.
Ваня Георгиева
Свинско, ярешко и заешко.
Ваня Георгиева
Свинско и агнешко.
Ваня Георгиева
Благодаря за съвета! Не знаех,че като паднат това са готови.
Ваня Георгиева
Пробвай някога пачия крак много е по-вкусен.
Ваня Георгиева
Ооххх, как мечтая за по-обширна кухня с по- големи плотове. Цвят карамел или бордо. Но чакам от лотарията да спечеля, че да имам и аз един ден такава кухня.