Ivanka
Ivanka
Новак

Форумните Постове на Ivanka

  • IvankaТърся рецепти за бухти и капамаТин, сърдечно ти благодаря и за втората рецепта за капама :y: !Харесвам много българската национална кухня и се радвам да прибавя в колекцията си още автентични наши гозби. Здраве и успехи ти желая.
  • IvankaТърся рецепти за бухти и капамаMaruska, благодаря ти за рецептата за бухти !Непременно ще я пробвам през почивните дни, а мераклии да хапнат домашна закуска около мен, има винаги. Усмихнати дни ти желая! :y:
  • IvankaТърся рецепти за бухти и капамаБлагодаря, Деметра за изпратената рецепта. Заешко месо малко трудно се намира по магазините, но ако имам възможност, ще пробвам и твоя вариант на капама. :y:
  • IvankaДобавянето на рецепти е отворено! Участвай и ти!Имам прекрасни впечатления от сайта, но през последните дни от gotvach.bg като че ли се превръща в сайта на Ефросия. Не познавам госпожата, но не мога да не забележа, че редакторите очевидно са силно пристрастни към нейните рецепти, 70-80 процента от публикуваните рецепти са с автор Ефросия, въпреки че повечето от тях са лишени от оригиналност и са изпълнени с неточности. Не ангажирам никого с мнението си, но имам препоръка към администраторите на сайта да ограничат пороя от кулинарни предложения само от един потребител с цел да се подобри качеството на рецептите, за сметка на количеството. Хубаво е да четем идеи на различни хора, иначе става скучно. :y:
  • IvankaШоколадов сладкишРоси, изпращам рецепта за шоколадовия сладкиш, който е любим на децата ми. Дано ти допадне. Продукти: 4 яйца 4 с. лъжици топла вода 100 гр. захар 1 ванилия 200 гр.(1чаша)смлени орехи 50 гр. брашно 1 бакпулвер 1 чаена лъжичка канела 1 чаена лъжичка смляно кафе Приготвяне: От всички изброени продукти се прави блат, който след изпичане се намазва с шоколадова глазура. Тя се приготвя от 3 с. лъжици какао, 4 суп.лъжици захар, 1/2 чаена чаша вода и 30 гр. масло(всичко завира на котлона). Може да се украси с кокосови стърготини. Добър апетит. :y: