• Стефани НиколоваСтефани Николовапубликува в кулинарната мрежапреди 4 години, преди 4 годиниЗдравейте на всички малки и големи кулинари. Понеже съм доста на "ти" с рибите,а и рибата е една доста важна щаст от нашето хранене,бих искала да Ви бъда полезна относно избора,почистването и начина на приготвяне на дадена риба. Ще напиша статия за всеки вид риба,за който желаете да научите нещо важно. Изключвам начин на живот,големини и всички "сухи" теории,ще пиша изцяло за по-важните неща. Бих била благодарна ако ми помогнете със старта на статиите като в коментар ми напишете рибите,които консумирате най-често за да напиша нещо малко и скромно за тях. :)
    • Yordanka Kovacheva
      Yordanka KovachevaСтрахотна идея! :) Ще чакам статията с нетърпение, защото и аз обичам риба и ми е интересно да разбера за нови и различни видове. Моите любими са калкан,пастърва, сьомга ципура и фагри, както и едни други на които не им знам точните наименования.. :)) Едната е мисля "морски дявол",но не съм напълно убедена, че това и е единственото име. Доста плашеща на вид, оттам и името и, но "страшната част" - главата служи само за бульони, а опашката е това което се консумира. Разкошна. Дивият лаврак също ми харесва много,както и мерлуза и треска. Списъкът е дълъг, затова спирам дотук :)
      • Стефани НиколоваСтефани НиколоваРадвам се,че ще Ви бъде интересно! И относно страшната риба,да,морски дявол е хихи. Идните дни ще започна да публикувам. Приятен и успешен ден!