Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен»Единичен статус #1451847
Anonimen
Anonimen
Новак
  • АнонименАнонимендобави коментар към: Бабината Рибена Яхнияпреди 2 годиниБабината Рибена ЯхнияБабината Рибена Яхния24.07.2018ЯхнияНа супа оцет не слагам от страх да не се развали бързо. Така са ме учили като съм бил малък. Когато се поднесе , естествено се подкиселява. Не се сещам супа на която да не се слага кисело - било оцет било лимонена киселина. А относно миризливия оцет, ще кажа, че напоследък има доста марки оцет, които смърдят направо и развалят всичко на което се сложат. Миризмата е много гадна и като намеря оцет ,който не мирише, гледам да купувам само от него. Иначе , готвиш , сервираш , слагаш оцет и... не става за ядене. После готвача виновен :)