Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари10Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки5
- Анонимендобави коментар към: Пиле с ориз – класическа рецептапреди 1 годинаПиле с ориз – класическа рецепта06.10.2017Ориз на фурнаТочно по този начин става хем лесно (и мързеливо) хем както аз го искам. Нямам идея защо майка ми държи тавата на котлона докато ориза поеме водата и тогава я слага във фурната. Питах я и тя каза "да мога да го разбърквам". Какво има да му се бърка - сипах позапържения ориз с лука, водата, наредих месото и бухнах във фурната. Ориза се надигна, като видях, че месото хваща коричка спрях фурната... чисто и просто.
- Анонименгласува за: Пиле с ориз – класическа рецептапреди 1 годинаПиле с ориз – класическа рецепта06.10.2017Ориз на фурна
- Анонимендобави коментар към: Пиле с ориз – класическа рецептапреди 1 годинаПиле с ориз – класическа рецепта06.10.2017Ориз на фурнаАз сух ориз търся. Майка напоследък все го прави някакъв слепен и мокър. А аз искам зрънцата да се отделят и да са сухи. Ама ще видим. То преди всичко зависи от ориза. Както и да го готвиш, ако ориза се слепва, той ще се слепи. Слагай му олио, пържи го - не помага.
- Анонимендобави коментар към: Пиле с ориз – класическа рецептапреди 1 годинаПиле с ориз – класическа рецепта06.10.2017Ориз на фурнаСлагайки "джоджен" в скоби след "мента" искаш да кажеш че някой нарича джоджена мента??? Имаше един човек дето ме караше да си бера мента, пък аз мириша и му викам : то това е джоджен, каква мента? Джоджена и ментата са две различни неща. От джоджен чая няма да е много приятен, ама от ментата става чудесен чай :)
- Анонимендобави коментар към: Пържено зелепреди 1 годинаПържено зеле23.09.2014ЗелеАз си помислих същото , върнах се и гледам - то никъде не пише че зелето е кисело :) Явно за прясно зеле става дума.
- Анонимендобави коментар към: Какво съдържа готварската сметана?преди 2 годиниКакво съдържа готварската сметана?15.03.2018Най-накрая разкрих какво значи сметана. Каймак. Аман от завоалирания.Благодаря за обяснението.
- Анонимендобави коментар към: Толкова е лесно! С чай от рози всеки ден слабеем и се подмладявамепреди 2 годиниТолкова е лесно! С чай от рози всеки ден слабеем и се подмладяваме12.06.2019КулинарияИ? Как се прави? Колко се слага от розите?
- Анонимендобави коментар към: Бабината Рибена Яхнияпреди 2 годиниБабината Рибена Яхния24.07.2018ЯхнииНа супа оцет не слагам от страх да не се развали бързо. Така са ме учили като съм бил малък. Когато се поднесе , естествено се подкиселява. Не се сещам супа на която да не се слага кисело - било оцет било лимонена киселина. А относно миризливия оцет, ще кажа, че напоследък има доста марки оцет, които смърдят направо и развалят всичко на което се сложат. Миризмата е много гадна и като намеря оцет ,който не мирише, гледам да купувам само от него. Иначе , готвиш , сервираш , слагаш оцет и... не става за ядене. После готвача виновен :)
- Анонимендобави коментар към: Да си приготвим патладжан, без да горчипреди 2 годиниДа си приготвим патладжан, без да горчи23.08.2012КулинарияНикога не съм солил патладжан за да пуска "горчива" вода. Нито сега, нито преди.Сяли сме патладжани, купували сме готови, не съм усетил нищо горчиво. Не харесвам млади патладжани - не са вкусни.
- Анонимендобави коментар към: Боб чорба с доматен сокпреди 4 годиниБоб чорба с доматен сок22.02.2016Боб чорбаПреценявайте си малко рекламите. Сайт за готвене , а реклами за гъбички по краката с изображения на жълти падащи нокти . ПРИЯТЕН АПЕТИТ ... ТЪПАЦИ
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest