Дарина Николова

Новак
Моята стенаРецепти1СтатииСъветиКоментари3Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки30
Дарина Николовадобави коментар към: Свински врат с гъст ловджийски соспреди 9 години
Свински врат с гъст ловджийски сос12.02.2016Задушено свинскоДа, рецептата "става" Мой пропуск, че не е добавено времето за езика. Също мой пропуск, че на някои хора може да им е нужно и час, за да нарежат месо и зеленчуци за една манджа. Затова и не обичам да описвам с такива подробности рецепти и се спрях само на едно описание. Не мога да предположа кой за колко време би се справил с подготовка за дадено ястие и посочвам времето, за което се справям аз. А всеки според възможностите си ще определи колко време му е нужно да си нареже продуктите. А "по дяволите" бекона е описан от бай Милчо майстора, в книгата която съм посочила за източник на въпросния сос.