Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименНаръчник за приготвяне на суши
Здравейте! От известно време преглежам сайта и намирам много хубави рецепти. Обичам да приготвям суши и затова тук ще споделя детайлно с Вас как приготвям суши. Какво ви трябва: Нори - кори за суши, приготвени от сушени водорасли Ориз за суши - бял ориз с къси зърнаю Оризов оцет Риба - сьомга, риба тон, скариди и т.н. Авокадо Краставица Крема сирене Светъл соев сос Гари - маринован джинджифил Уасаби - паста от зелен хрян Бамбукова подложка След като вече имате списък с това което Ви трябва, започвам да обяснявам как точно се готви. За начинаещите ще обясня. Има няколко вида суши (форми) по които то се различава. Хосомаки (хосо - малък) - малки ролове, обикновено срязани по-високи Футомаки (футо - голям) - големи ролове, обикновено ниски и широки%