Анонимен
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментариФорумни теми1Постове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки0
Наръчник за приготвяне на суши
Здравейте! От известно време преглежам сайта и намирам много хубави рецепти. Обичам да приготвям суши и затова тук ще споделя детайлно с Вас как приготвям суши.
Какво ви трябва:
Нори - кори за суши, приготвени от сушени водорасли
Ориз за суши - бял ориз с къси зърнаю
Оризов оцет
Риба - сьомга, риба тон, скариди и т.н.
Авокадо
Краставица
Крема сирене
Светъл соев сос
Гари - маринован джинджифил
Уасаби - паста от зелен хрян
Бамбукова подложка
След като вече имате списък с това което Ви трябва, започвам да обяснявам как точно се готви.
За начинаещите ще обясня. Има няколко вида суши (форми) по които то се различава.
Хосомаки (хосо - малък) - малки ролове, обикновено срязани по-високи
Футомаки (футо - голям) - големи ролове, обикновено ниски и широки%