Моите форумни теми

Ваня БлагоеваЯйца със селен!
Някой вземал ли си е яйца натурално обогатени със селен и какво му е мнението за тях? По-различни ли са от обикновените яйца?
Ваня БлагоеваКафява захар за бебета?
Понеже слагам по малко захар в млякото и в нишестето, но слагам обикновела бяла захар, и се замислих дали не е по-добре да слагам кафява? Дали е по-безвредна?
Ваня БлагоеваХималайска сол за бебета?
Може ли да се дава хималайска сол на бебета под годинка. Аз на малката не смея да слагам обикновена, но хималайската казват, че била безвредна! Вие как мислите?
Ваня БлагоеваКак да махна аромата от див заек, защото като го сготвя малко намирисва?
Какво правите с дивия заек преди да го готвите, за да не мирише, аз го кисна за 1-2 часа във вода и оцет и след това го готвя, но пак малко си намирисва
Ваня БлагоеваОтслабва ли се от зелен чай?
Преди години пиех зелен чай, за да отслабна, и имаше ефект, но спазвах и диета, сега се зачудих, ако не спазвам диета, а пия зелен чай дали ще има ефект, и ще смъкна още някое кило, то не че имам много да свалям, но 3-4 килограма са ми отгоре
Ваня БлагоеваАко нямате нищо сготвено за вечеря, какво готвите набързо?
На мен някои пъм ми се случва да не мога да сготвя, защото имам малко детенце, в момента му растат зъбки и е много мрънкава, не спи много и не иска да си играе сама, та цял ден се носим. Та ми се случва да не мога да сготвя. Импровизирам като се прибере таткото я гледа и аз правя примерно пържени кюфтенца и картофена салата, бъркани яйца с кашкавал, шунка и топено сирене, кренвирши с кашкавал и топено сирене. Общо взето нещо бързо. Вие как процедирате в такива моменти, какво готвите, дайте някое предложение?!
Ваня БлагоеваВино или бира ползвате за печене на свинско месо
Аз някои път слагам вино, друг път бира, и с двете ми се получава крехко и сочно. Вие как мислите, кое е по-хубаво да се ползва бирата или виното?
Ваня БлагоеваКакви вкусни ястия приготвяте с тиквички?
Аз обожавам тиквичките и вкъщи правя пържени с кисело мляко и чесън, огретен от тиквички, крем супа с тиквички. Вие приготвяте ли нещо с тях? Споделете някоя рецепта
Ваня БлагоеваКоя е любимата ви салата и с какво питие я хапвате?
Аз обожавам овчарска салата с 50 мл. ракия. Също така картофена, руска, снежанка, шопска и няколко по-моя си рецепта. Вашите предпочитания какви са?
Ваня БлагоеваПолзвате ли биопродукти?
Купувате ли биопродукти и с какво са по-различни от обикновените? Аз разлика не намирам и спрях да купувам
Ваня БлагоеваПрясно мляко за бебета!
Кога започнахте да давате прясно мляко на бебетата си. Аз съм чула от 9-10 месец?
Ваня БлагоеваКакви бебешки манджички приготвяте?
Ужасно много се затроднявам в разнообразното готвене за малката и се надявам да ми кажете някоя вкусна манджичка, да обменим малко информация. Ще съм много благодарна.
Ваня БлагоеваСух или пресен магданоз?
Какъв магданоз предпочитате, сух или пресен? Аз предпочитам сухия, ароматен си е, а и може да седи по дълго време, докато пресния бързо увяхва.
Ваня БлагоеваПодсладител или захар?
Мислите ли че подсладителят е по-полезен от захарта, ползвате ли го за заместител? Аз съм приготвяла сладки, кексове, торти, тилвеник с подсладител и са превазходни. Вие на какво мнение сте?
Ваня БлагоеваЗа 8-ми март на ресторант или вкъщи?
Дами Вие как ще отпразнувате празика на жената в ресторант или вкъщи, с домашно приготвена храна? Приготвяте ли нещо специално за празника?
Ваня БлагоеваПриготвяте ли ястия с коприва?
Приготвяте ли ястия с коприва и ако да споделете рецепта? Аз я обожавам, а и вече я има, та да разменим някоя рецепта
Ваня БлагоеваТърся рецепти за приготвяне на домашен кашкавал
Дами, много имам желание да си направя кашкавал, но казват че ставяло бавно и било трудно. Вие приготвяли ли сте, дайте рецепта?!
Ваня БлагоеваПриготвяте ли кубети?
Аз много искам да направя, обаче не знам как се правят пробвах веднъж, обаче не се получиха!