Ваня Благоева

Готвач
Моята стенаРецепти197Статии30СъветиКоментари552Форумни теми22Постове във форума574За менИзпрати съобщениеточки5793

За кашлицата мога да ти препоръчам чай от босилек, лукчета и мед. Много помага.

Обожавам да готвя, и да приготвям неща, които до сега не съм приготвяла, някои път ми се получават, някои път не, но аз все бързам и гледам да сготвя докато спи бебка. Може би малко повече се научих покрай този конкурс, моят мъж някои път казва: "Това до сега не си го готвила, кой ти каза за тази манджа?", а аз му казвам, видях я в Готвач.бг 


Аз мисля, че разлика няма, като ги гледам май всички са едни и същи, само цената е различна. Аз готвя с олио Калиакра.

Да, имам, но скоро не съм писала в него, защото всички мой изпробвани и сполучливи рецепти качвам тук, и не го ползвам него. Няма смисъл да пиша на две места.

Нямам много мнение, защото съм го гледала два, три пъти, и то не цялата серия.

Никога не съм замразявала или консервирала тиквички, но лелята на моя мъж ги реже на шайби и ги слага в торбички и във фризера. Зимата вади и пържи, пробвала съм като сме ходили в тях и са си като пресните, не видях разлика, та тази година може да сложа и аз.

Аз ги ползвам за бисквитена торта, точно защото са меки, бързо и поемат крема и става чудна тортичка.

Много харесвам сериала Кухня, иначе филми не съм гледала.

Най-добре ги питай от какво имат нужда, ако не кажат все пак не може да не се сещаш за нещо скъпо, което не могат да си позволят или все още не са си взели.

И ние ги слагаме в материала за варене на ракиа, не ги хвърляме.

На село при майка ми има отел и памид, правят си вино и става много хубаво.

Мъжа ми вари от каквито плодове има, но тази година като цяло няма много плодове, може би от дъждовете, та не се знае какво ще сложим в казана. Иначе аз не пия, само той дето пие за адет по 50-100 вечер и ако имаме гости.

Аз го сварявам, изцеждам, слагам масло, захар и сирене. Иначе на малката готвя манджички с кускус. За нас само по този начин съм го приготвяла.