Анонимен
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари12Форумни теми1Постове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки6
- Анонимендобави коментар към: Свински пържоли в гювечпреди 6 годиниСвински пържоли в гювеч16.10.2018ПържолиКатя определено няма време за такова а всички са гладни и тропат по масата !
- Анонименгласува за: Вкусни банички на тиган за 15 минутипреди 7 годиниВкусни банички на тиган за 15 минути15.06.2017Баница на тиган
- Анонимендобави коментар към: Експресни банички със сиренепреди 7 годиниЕкспресни банички със сирене02.03.2018БаничкиТака не се прави баница !
- Анонименгласува за: Експресни банички със сиренепреди 7 годиниЕкспресни банички със сирене02.03.2018Банички
- Анонимендобави коментар към: Невероятни банички с лапад и яйца със сиренепреди 7 годиниНевероятни банички с лапад и яйца със сирене20.04.2017БаничкиАз ги правя точно така, но преди да ги хвърля във фурната ги намазвам с яйце.
- Анонимендобави форумната тема: Как се прави Филе Еленапреди 7 годиниСвинското каре е за предпочитане , но може бут, врат та дори и пилешко! Месото се обезципява ! Зарива се в морска сол за не повече от 12 часа.
После се изплаква с вода за да падне морската сол и се оставя за 10 мин. да се оцеди . Не се подсушава.
Отъркалваме го в предварително смесени черен пипер, чубрица и червен пипер като количеството на чубрицата е двойно по голямо от другите подправки. Пробива се дупка и се промушва здрав конец и се окачва да виси на закрито и ветровито място - на балкона примерно за 10 - 14 дена.
Ако времето е топло месото се окачва в хладилника.
Ще познаете кога е готово като на пипане трябва да е средно твърдо .С времето ще добиете опит и според вашия вкус ще преценявате .
Най добре става от Декември до края на Март, но не пречи и лятото да си го приготвяте но трябва да е в хладилник. - Анонименгласува за: Универсално тесто за погачапреди 7 годиниУниверсално тесто за погача28.05.2016Тесто
- Анонимендобави коментар към: Заешки гювечпреди 8 годиниЗаешки гювеч29.09.2013ГювечВода не слагаш ли а малко вино ?!
- Анонимендобави коментар към: Тракийска баницапреди 9 годиниТракийска баница22.03.2016БаницаСтрахотия :-)
- Анонимендобави коментар към: Медени пилешки бутчета с индийски вкуспреди 9 годиниМедени пилешки бутчета с индийски вкус15.01.2016Пилешки бутчетаЯденето се завива с алуминиево фолио и се слага в загрята на 200 градуса фурна за близо 50 минути. И къде точно се слага тавичката - на средно ниво , най-долу или най- горе ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest