Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
1
Вход
Gotvach.bg
»
Кулинарна мрежа
»
Анонимен
»
Моите коментари
Анонимен
Новак
Моята стена
Рецепти
Снимки
Статии
Съвети
Коментари
12
Форумни теми
1
Постове във форума
За мен
Изпрати съобщение
точки
6
Моите коментари
Анонимен
коментира:
Д-р Гайдурков за яйцата
18.10.2014
Само ще обобщя : Белтък само сварен а жълтъка само суров ! Така е правилно
Анонимен
коментира:
Крехки пържоли в глинен съд
10.10.2015
Свинско печено
Защо слагаш и киселите краставички ?! Тях можеш да добавиш при сервирането така ще усетиш ,че са кисели !
Анонимен
коментира:
Крехки пържолки в гювеч
17.12.2019
Пържоли
Поставям ти една звезда за непълната рецепта ! Следващият път поясни на колко градуса печеш !
Анонимен
коментира:
Крехки свински пържоли на фурна
28.02.2023
Пържоли
Ако ги мариноваш ще станат по-вкусни !
Анонимен
коментира:
Крехки свински пържоли
09.11.2021
Пържоли
Опитай като ги намажеш със смес от 1ч.л.мед + 1ч.л горчица + 2 ч.л. соев сос !
Анонимен
коментира:
Свински пържоли в гювеч
16.10.2018
Пържоли
Катя определено няма време за такова а всички са гладни и тропат по масата !
Анонимен
коментира:
Експресни банички със сирене
02.03.2018
Банички
Така не се прави баница !
Анонимен
коментира:
Невероятни банички с лапад и яйца със сирене
20.04.2017
Банички
Аз ги правя точно така, но преди да ги хвърля във фурната ги намазвам с яйце.
Анонимен
коментира:
Гювечета по нашенски
12.02.2016
Гювечета
Нещо реда на поставяне при мене е по-различен : зеленчук, месо, млечни , яйце, подправки.
Анонимен
коментира:
Заешки гювеч
29.09.2013
Гювеч
Вода не слагаш ли а малко вино ?!
Анонимен
коментира:
Тракийска баница
22.03.2016
Баница
Страхотия :-)
Анонимен
коментира:
Медени пилешки бутчета с индийски вкус
15.01.2016
Пилешки бутчета
Яденето се завива с алуминиево фолио и се слага в загрята на 200 градуса фурна за близо 50 минути. И къде точно се слага тавичката - на средно ниво , най-долу или най- горе ?
Моите коментари