Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен

Новак
Моята стенаРецептиСтатииСъветиКоментари12Форумни теми1Постове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки6
Анонименгласува за: %sпреди 6 години
Анонимендобави коментар към: Д-р Гайдурков за яйцатапреди 6 години
Д-р Гайдурков за яйцата18.10.2014КулинарияСамо ще обобщя : Белтък само сварен а жълтъка само суров ! Така е правилно
Анонименгласува за: Д-р Гайдурков за яйцатапреди 6 години
Д-р Гайдурков за яйцата18.10.2014Кое за какво е полезно
Анонименгласува за: Крехки и сочни вратни пържолипреди 6 години
Крехки и сочни вратни пържоли03.03.2017Пържоли
Анонимендобави коментар към: Крехки пържоли в глинен съдпреди 6 години
Крехки пържоли в глинен съд10.10.2015Свинско печеноЗащо слагаш и киселите краставички ?! Тях можеш да добавиш при сервирането така ще усетиш ,че са кисели !
Анонименгласува за: Крехки пържолки в гювечпреди 6 години
Крехки пържолки в гювеч17.12.2019Пържоли
Анонимендобави коментар към: Крехки пържолки в гювечпреди 6 години
Крехки пържолки в гювеч17.12.2019ПържолиПоставям ти една звезда за непълната рецепта ! Следващият път поясни на колко градуса печеш !
Анонимендобави коментар към: Крехки свински пържоли на фурнапреди 6 години
Крехки свински пържоли на фурна28.02.2023ПържолиАко ги мариноваш ще станат по-вкусни !
Анонименгласува за: Крехки свински пържолипреди 6 години
Крехки свински пържоли09.11.2021Пържоли
Анонимендобави коментар към: Крехки свински пържолипреди 6 години
Крехки свински пържоли09.11.2021ПържолиОпитай като ги намажеш със смес от 1ч.л.мед + 1ч.л горчица + 2 ч.л. соев сос !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest