Мариела Христова

Помощник Готвач
Моята стенаРецепти228Статии1СъветиКоментари143Форумни теми24Постове във форума402За менИзпрати съобщениеточки3751
Мариела Христовадобави коментар към: Мечетапреди 9 години
Мечета01.02.2016Други десертиКолко брашно слагаш?
Мариела Христовадобави отговор към форумната тема: Имате ли изпитана рецепта за плънка за пиле или пуйка?преди 9 години Понякога правя пълнено пиле с ориз, пилешки дробчета, лук и подправки. Като го изпека, в тавичката около него прибавям и картофки.
Мариела Христовадобави отговор към форумната тема: Отглеждате ли билки и подправки?преди 9 години, преди 9 години Имам магданоз, копър, целина, чубрица и дърво дафинов лист.
Мариела Христовасготви: Ориз с маслини и кренвиршипреди 9 години
Ориз с маслини и кренвирши08.12.2012Ориз на фурна
Мариела Христовадобави отговор към форумната тема: Пет супер храни за здраво тялопреди 9 години Броколи, моркови, тиква, чесън, мед.
Мариела Христовасготви: Зимен фрешпреди 9 години
Зимен фреш05.02.2016Напитки
Мариела Христовадобави отговор към форумната тема: Какво мислите за соларните хора?преди 9 години За първи път чувам и на мен ми е доста странно. А тези хора вода пият ли?
Мариела Христовадобави отговор към форумната тема: Кое тесто най-често приготвяте?преди 9 години Пандишпаново тесто.
Мариела Христовадобави отговор към форумната тема: Колко време могат да се съхраняват пандишпанови блатове за торта?преди 9 години Съхраняват се в хладилник при температура от 0 до 4 градуса до 1 седмица.
Мариела Христовадобави отговор към форумната тема: Как да направя перфектни сладки целувки?преди 9 години 2 белтъка, 110 гр. захар
Белтъците се разбиват на сняг. След като се разбият добре, на тънка струйка се изсипва захарта и с миксер се доразбиват, докато се получи твърд сняг. Върху хартия за печене се оформят целувки и се пекат на 100 градуса.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest