Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари4Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки28
- Анонимендобави коментар към: Кекс с тиква и какаопреди 4 годиниКекс с тиква и какао08.01.2017КексБрашното е 3 с.л.?!? Да не би да се има в предвид 3 ч.ч.?
- Анонимендобави коментар към: Конфитюр от ябълки и морковипреди 5 годиниКонфитюр от ябълки и моркови17.09.2017КонфитюрПрочетох рецептата, заинтригува ме, но не е описано в кой момент се добавя "гелфикс класик - 1 пакет на Йоткер"?
- Анонименсготви: Какаов кекс с медпреди 5 годиниКакаов кекс с мед14.07.2012Кекс
- Анонимендобави коментар към: Фалшива шкембе чорба с гъбипреди 6 годиниФалшива шкембе чорба с гъби12.12.2021Шкембе ЧорбаХареса ми тази рецепта и още довечера ще я пробвам. Допадна ми това, че може да се направи с кисело мляко. В повечето рецепти я дават с прясно. Единствено не става ясно какво е количеството на млякото?
- Анонименгласува за: Фалшива шкембе чорба с гъбипреди 6 годиниФалшива шкембе чорба с гъби12.12.2021Шкембе Чорба
- Анонименсготви: Гювечета Фантазияпреди 7 годиниГювечета Фантазия13.01.2017Гювечета
- Анонименсготви: Картофени кюфтенца за душатапреди 7 годиниКартофени кюфтенца за душата30.12.2016Картофени Кюфтета
- Анонимендобави коментар към: Домашни вити банички с празпреди 8 годиниДомашни вити банички с праз28.11.2011БаничкиХареса ми рецептата и мисля да я пробвам, когато имам време, защото първоначално останах с впечатлението, че това са бързи банички - за общо време /приготвяне и готвене/ 50 мин. Но четейки, разбирам, че не е точно така. Пише време за приготвяне - 25 мин., а в самото описание само престояването на тестото е 30 мин.
- Анонименсготви: Малки домашни еклерипреди 8 годиниМалки домашни еклери13.01.2016Еклери
- Анонименси добави аватар. Добави и ти!преди 8 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest