Adriyana - Adi
Чирак
Моята стенаРецепти105Снимки130СтатииСъветиКоментари113Форумни теми29Постове във форума234За менИзпрати съобщениеточки1776
- Adriyana - Adiдобави отговор към форумната тема: Подправката НИГЕЛАпреди 9 години Продава се в интернет и в Био магадините
- Adriyana - Adiдобави коментар към: Икономичен бутер сладкишпреди 9 години Икономичен бутер сладкиш28.01.2023Бутер сладкишиТози начин на оформяне го гледах в един сайт- много е ефектно
- Adriyana - Adiдобави коментар към: Енергийна бомба при настинкапреди 9 години Енергийна бомба при настинка23.02.2016СмутиНаправо е експлозия от винамин с - а освен всичко е супер вкусно - мога да го пия непрекъснато
- Adriyana - Adiдобави отговор към форумната тема: Имате ли запазени семейни рецепти?преди 9 години Че кой няма - в един тефтер са - но вече наизуст ги помня
- Adriyana - Adiдобави коментар към: Наложена баница с овче сиренепреди 9 години Наложена баница с овче сирене23.02.2016БаницаАз много харесвам смесицата от сирене и захар или въобще сладко - любими са ми палачинките със сладко от ягоди и сирене също и кашкавал с мармалад - въпрос на вкус е
- Adriyana - Adiдобави коментар към: Сладки макарони с изварапреди 9 години Сладки макарони с извара23.02.2016Макарони на фурнаАми не знам дали е от родния край - просто много обичам сладко - и смесицата от сирене и производните му със захар и сладко
- Adriyana - Adiдобави коментар към: Традиционна българска мусакапреди 9 години Традиционна българска мусака30.01.2016МусакаДа киселото мляко е задължително - аз даже и айрян правя в допълнение - особено ако я направя по-пикантна
- Adriyana - Adiдобави рецепта със снимка: Енергийна бомба при настинкапреди 9 години Енергийна бомба при настинка23.02.2016Смути
- Adriyana - Adiдобави отговор към форумната тема: За и против цветята в кухнятапреди 9 години Аз имам Алоказия на която сълзят листата но в интернет пише че било просто вода от високата влага в стаята
- Adriyana - Adiдобави коментар към: Бисквитена баклава за 45 минутипреди 9 години Бисквитена баклава за 45 минути19.02.2016БаклаваИмам приятелка която често ми звъни за рецептата - когато и предложих да и я запиша за да не се набутва с телефонна сметка всеки път - тя ми отговори - Да не мислиш че за толкова пъти не съм я запомнила - просто това си е повод да те чуя и да се почувствам все едно си с мен в кухнята - страшно мило ми стана
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest