Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Новак
Моята стенаРецептиСнимки5СтатииСъветиКоментари28Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки27
- Анонимендобави коментар към: Захарни възелчетапреди 5 годиниЗахарни възелчета27.01.2018КурабийкиМного вкусни станаха!
- Анонимендобави снимка към: Захарни възелчетапреди 5 години
- Анонимендобави коментар към: Разкошна баница на тиганпреди 6 годиниРазкошна баница на тиган09.02.2016Баница на тиганМного хубава се получи! Между корите не сложих мазнина, защото в плънката (сирене, спанак и малко кисело мляко) имаше олио.
- Анонименсготви: Бъркан тутманикпреди 6 годиниБъркан тутманик18.04.2022Тутманик
- Анонимендобави снимка към: Бъркан тутманикпреди 6 години, преди 6 години
- Анонимендобави снимка към: Бъркан тутманикпреди 6 години
- Анонимендобави коментар към: Перфектни сладки с прясно млякопреди 6 годиниПерфектни сладки с прясно мляко15.11.2021Шприцовани сладкиДобавих две снимки, наистина са много вкусни и на количество са много. Станаха чудесни, обаче... тестото едва-едва излизаше от шприца. Получи се доста лепкаво и гъсто, макар че не сложих всичкото брашно, а само 500 гр. Освен това добавих още 50 гр. прясно мляко и още едно яйце с надеждта да го разредя, но въпреки това шприцоването се оказа тежък физически труд... Чудя се каква е причината. Помогнете, моля!
- Анонимендобави снимка към: Перфектни сладки с прясно млякопреди 6 години
- Анонимендобави снимка към: Перфектни сладки с прясно млякопреди 6 години
- Анонимендобави коментар към: Картофени палачинки на фурнапреди 7 годиниКартофени палачинки на фурна05.12.2021Картофени кюфтетаСлед като изстинаха, станаха компактни, но пък сухи...
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest