Зорница Христова Михова
![Зорница Христова Михова](https://gotvach.bg/files/avatars/p_20220515_113826_35920.webp)
Иноватор
Моята стенаРецепти100СтатииСъвети1Коментари319Форумни теми3Постове във форума17За менИзпрати съобщениеточки11005
Зорница Христова Миховасготви: Ретро тиганичкипреди 1 година
Ретро тиганички31.12.2019Тиганици
Зорница Христова Миховагласува за: Ретро тиганичкипреди 1 година
Ретро тиганички31.12.2019Тиганици
Зорница Христова Миховадобави в любими: Ретро тиганичкипреди 1 година
Ретро тиганички31.12.2019Тиганици
Зорница Христова Миховадобави в любими: Перфектните бисквити за кафепреди 1 година, преди 1 година
Перфектните бисквити за кафе09.10.2023Бисквити
Зорница Христова Миховасготви: Перфектните бисквити за кафепреди 1 година, преди 1 година
Перфектните бисквити за кафе09.10.2023Бисквити
Зорница Христова Миховасготви: Бананово-какаов сладкиш без брашнопреди 1 година
Бананово-какаов сладкиш без брашно29.12.2019Шоколадов сладкиш
Зорница Христова Миховагласува за: Бананово-какаов сладкиш без брашнопреди 1 година
Бананово-какаов сладкиш без брашно29.12.2019Шоколадов сладкиш
Зорница Христова Миховадобави в любими: Бананово-какаов сладкиш без брашнопреди 1 година
Бананово-какаов сладкиш без брашно29.12.2019Шоколадов сладкиш
Зорница Христова Миховадобави отговор към форумната тема: Самардала - готвите ли с нея и какво?преди 1 година Самардалата съдържа:
Етерично масло – придава силен и наситен аромат.
Множество стероли – жизненоважни вещества за човешкия организъм, които контролират пропускливостта на клетъчните мембрани и оказват влияние върху метаболитните процеси.
Танини – известни със своите противовъзпалителни, антиоксидантни, антибактериални и балансиращи кръвната захар свойства.
Флавоноиди – също много силни антиоксиданти.
Освен като доста ароматна подправка, самардалата има и доказано здравословно въздействие върху намаляването на вредния холестерол.Зорница Христова Миховадобави отговор към форумната тема: Готвите ли с едамаме и какво?преди 1 година [b]Едамаме представлява млади соеви зърна, които се готвят или запарват в шушулките си и се поръсват със сол. Ядат се право от шушулката. На запад обикновено ядем едамаме като предястие или гарнитура, но за японците това е идеалната междинна закуска.
. Думата “едамаме” в буквален превод означава “семейно дърво”, защото шушулките израстват по клечки или стъбълца. В Япония се ядат от тринадесети век.[/b]
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest