Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари9Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки10
- Анонимендобави коментар към: Бисквитена торта с маскарпоне и сладко от боровинкипреди 4 годиниБисквитена торта с маскарпоне и сладко от боровинки26.05.2019Бисквитена тортаГ-жо Николова, бисквитената торта, преди години се правеше с крем нишесте.и се украсяваше отгоре с бисквитени трохи.И излизаше евтино.Не всеки може да си позволи вашия вариант- с близо 1 кг маскарпоне, сладко от боровинки,сладкарска сметана...
- Анонимендобави коментар към: Обикновен кекс с водапреди 4 годиниОбикновен кекс с вода10.02.2016КексОбикновен кекс, но...с 5 яйца? Моето предложение за обикновен,икономичен кекс е: 2 яйца,1ч.ч.захар,2 праха ванилия,3/4 ч.ч.олио, малко смлени орехи, 1 равна ч.л.сода бикарбонат, 3/4 от малка бутилка газирана вода, 2 ч.ч. брашно, малко настъргана лимонова кора. Яйцата+захарта+лимоновата кора се бият до побеляване.Прибавя се олиото,ванилията,угасената с малко оцет сода, пресятото брашно и се бърка- става гъсто тесто,прибавя се газираната вода за да се разреди.Съдът в който ще печем се намаслява и набрашнява.Излива се сместа и се пече във фурна на около 160гр., за 10-15 мин, после изключвам отгоре, печенето продължава до суха клечка.Когато се охлади се изважда от формата и се поръсва с пудра захар.Резултатът винаги е добър!
- Анонимендобави коментар към: Крем супа с броколи и картофипреди 4 годиниКрем супа с броколи и картофи26.12.2016Картофена супаРецептата не е подредена добре - едни неща се слагат,после се вадят,режат се розички,вари се допълнително.... И за капак накрая "Аз не се занимавам да си ги правя сама(крутоните) и предпочитам да си купувам Кубети. Да, но не става добре с тях!
- Анонименгласува за: Крем супа с броколи и картофипреди 4 годиниКрем супа с броколи и картофи26.12.2016Картофена супа
- Анонимендобави коментар към: Трахули от маринована скумрияпреди 6 годиниТрахули от маринована скумрия03.12.2019МезетаТрахули съм правила досега само от паламуд. След осоляването на шайбите/в солен разтвор,който сменям ако видя, че има кръв/ , не ги слагам в оцет. Измивам в гевгир и оставям да се отцедят добре.Редят се плътно в буркан, като всяко парче се топи в олио и после се долива още отгоре. От скумрия така правя лакерда.Еnjoy your meal !
- Анонименси добави аватар. Добави и ти!преди 7 години
- Анонимендобави коментар към: Торта Изкушениепреди 7 годиниТорта Изкушение05.02.2016Торти и глазуриКакво ви става бе хора? Харесвате пошлото излъчване на тази торта??? Голяма тъпня!
- Анонименнаправи своята регистрация в gotvach.bgпреди 7 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest