Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари8Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки2
- Анонимендобави коментар към: Спагети с бекон и гъбипреди 5 годиниСпагети с бекон и гъби19.02.2018СпагетиНе знам на кого не му е харесала. Спагетите са бомба. Само трябва да внимавате да не препържите и да втвърдите бекона.
- Анонименсготви: Люти моркови по корейскипреди 5 годиниЛюти моркови по корейски02.01.2018Мезета
- Анонимендобави коментар към: Люти моркови по корейскипреди 5 годиниЛюти моркови по корейски02.01.2018МезетаМорковите са уникални. Това е вековна корейска рецепта. Аз се познавам с Калева, рецептата я знае от мен, правили сме я и заедно. Научих я тази рецепта преди доста години. Правил съм я няколко пъти. Сместа от подправките при корейците е малкопо-различна, но от популярните подправки в България е точно това, което е описано. И наистина трябва да отлежат. Сигурно зависи и колко са твърди морковите. Понякога 24 часа не са достатъчни. В момента даже я правим за утре вечер, но не съм сигурен че ще омекнат и поемат достатъчно.
- Анонименгласува за: Люти моркови по корейскипреди 7 годиниЛюти моркови по корейски02.01.2018Мезета
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest