Peti
Чирак
Моята стенаРецепти2СтатииСъветиКоментари2Форумни темиПостове във форума31За менИзпрати съобщениеточки1388
- Petiдобави отговор към форумната тема: Свърши ми хартията за печене! С какво мога да я заменя?преди 4 години Мазнина и брашно.Може и намазана канцеларски хартия ако е за кекс.
- Petiдобави отговор към форумната тема: Посещавате ли кулинарни фествали, събори и събития?преди 4 години Да в Шабла фестивал на плодородието.Излагат се много маси с вкусотии сладки, ястия готвени, рибни неща, печена като баници, пита.Ути е винаги гост и готви.Последният път рибена чорба и май нещо с миди беше.Прави се на 15.09.
- Petiдобави отговор към форумната тема: Готвите ли заедно две различни ястия във фурнатапреди 4 години Да, продълговата тава с баница навита на рула и дълга продълговата форма с кекс.Пека на 180 гр.Най редовно в уикенда.
- Petiдобави отговор към форумната тема: Кои са вашите любими видове кекс?преди 4 години Кекс с 1 ч.ч жълта лимонада, 4-5 яйца, захар, кора на лимон, брашно, олио, бакпулвер- класика!
- Petiдобави отговор към форумната тема: Борба за мезе! Къде да суша месото?преди 4 години На терасата.Има мрежи - може да сложите.
- Petiдобави отговор към форумната тема: Как да опазя орехите от гранясване?преди 4 години Слагате почистените ядки в торбичка, връзвате я.И после поставяте в кутията на хладилника.Изпитано е.Нищо не им става.Така ги запазвам от години.
- Petiсготви: Вкусен сладкиш с мармаладпреди 4 години
Вкусен сладкиш с мармалад07.09.2020Сладкиши
- PetiВторият път като се излива кашата само на горен реотан ли се пече? Не става ясно.Първо печем единия, можем, излизаме каша за втория, но как го печем? Ако е горе и долу, като първия, то за втория, ако го печем така, няма ли опастност дъното да прегори?Харесва миОтговор
- Petiсготви: Италиански солен пайпреди 4 години Италиански солен пай07.09.2020Солен пай
- Petiсготви: Крокети от бобпреди 4 години Крокети от боб07.09.2020Крокети
- Petiсготви: Сюрмели кебаппреди 4 години Сюрмели кебап05.09.2020Кебап
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest