Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари2Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки7
- Анонимендобави коментар към: Домашен селски хлябпреди 5 години Домашен селски хляб05.03.2017ХлябАз размих маята в 50 мл. топла вода, а после в брашното добавих още 400 мл. Препоръчвам да се направи цялата доза, после може да се съхранява в платена торба или в найлон и в хладилника.
- Анонимендобави коментар към: Домашен селски хлябпреди 5 години Домашен селски хляб05.03.2017ХлябБлагодаря за рецептата! Аз разделих тестото на 3 малки хлебчета. Следващия път ще е на 2,за да е по-лесно печенето. Пекох 50 мин и леко едното хлебче в края ми стана с по-препечена коричка, но може би е от фурната. Цялата къща ухае на уют и дом! Препоръчвам :)
- Анонимендобави снимка към: Домашен селски хлябпреди 5 години
- Анонименгласува за: Домашен селски хлябпреди 5 години Домашен селски хляб05.03.2017Хляб
- Анонименсготви: Домашен селски хлябпреди 5 години Домашен селски хляб05.03.2017Хляб
- Анонименсготви: Пържено зелепреди 6 години Пържено зеле23.09.2014Зеле
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest