Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Дамян в Gotvach.bg
Дамян
Дамян
Новак

Моята Стена

  • /ДамянДамяндобави форумната тема: Кулинарен конкурс ЕМО Етърпреди 5 годиниПродължава обявеният от ЕМО Етър кулинарен конкурс. През месец септември 2019 г. се навършват 55 години от откриването на Етнографски музей на открито Етър. По този повод колективът на музея е подготвил поредното предизвикателство към всички приятели на габровската културна институция. Любопитното е, че то може да бъде споделено с неограничен брой приятели, а неговият резултат може да бъде не само видян, но и опитан на вкус.

    ЕМО Етър обяви конкурс „Гозби по стари традиционни рецепти“. Всички предложени рецепти ще бъдат публикувани във Фейсбук страницата на музея.

    Рецептите могат да бъдат както от населените места на Габрово и региона, така и от всяка друга част на страната. Всеки месец се определя победител, като печели рецептата, получила най-много харесвания и споделена от най-много приятели на ЕМО „Етър“. Желателно е освен рецептата и начина на нейното приготвяне всеки от участниците да публикува и снимка на готовото ястие. Авторът на най-харесаната месечна рецепта получава годишна абонаментна карта за посещение на ЕМО "Етър".
  • /ДамянДамянпопълни профила сипреди 5 години
  • /ДамянДамяннаправи своята регистрация в gotvach.bgпреди 5 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest