Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари1Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки4
- Анонимендобави в любими: Традиционна българска капамапреди 4 годиниТрадиционна българска капама29.12.2019Капама
- Анонименсготви: Традиционна българска капамапреди 4 годиниТрадиционна българска капама29.12.2019Капама
- Анонимендобави в любими: Мляко от Спелтапреди 4 годиниМляко от Спелта21.12.2019Млечни продукти и заместители
- Анонименгласува за: Мляко от Спелтапреди 4 годиниМляко от Спелта21.12.2019Млечни продукти и заместители
- Анонименси добави аватар. Добави и ти!преди 4 години
- Анонимендобави коментар към: Мляко от Спелтапреди 4 годиниМляко от Спелта21.12.2019Млечни продукти и заместителиЗдравейте, рецептата за мялкото е супер, но имам една малка забележка, предполагам, че не всички занят какво занчи думата " инфусионира ", а и не са длъжни. За това оставям обяснението на думата тук. ====> Преведено от английски-Инфузията е процес на извличане на химически съединения или аромати от растителен материал в разтворител като вода, масло или алкохол, като се позволява материалът да остане суспендиран в разтворителя във времето. Инфузия е и името на получената течност.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest