Анонимен

Новак
Моята стенаРецептиСтатии2СъветиКоментари12Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки61
Анонимендобави коментар към: Сочен шоколадов сладкиш с глазурапреди 2 години
Сочен шоколадов сладкиш с глазура08.04.2023Шоколадов сладкишС радост ще пробвам тази рецепта. Нямам много опит с готвенето, но ще видя дали ще успея!
Анонимендобави в любими: Сочен шоколадов сладкиш с глазурапреди 2 години
Сочен шоколадов сладкиш с глазура08.04.2023Шоколадов сладкиш
Анонименгласува за: Канелени кифличкипреди 2 години
Канелени кифлички09.10.2012Кифлички
Adminпубликува в кулинарната мрежапреди 2 години Скъпи Кулинари,
от днес започват едни от най-хубавите ни тематични седмици (4.04 - 17.04), а именно великденските и те ще бъдат тематични за следните видове рецепти:
- супи с аспержи;
- яйчена салата;
- картофена салата;
- баница с лапад, коприва или спанак;
- боядисани яйца;
- печено агнешко;
- печен заек;
- агнешка чорба;
- агнешки дреболии;
- дроб-сарма;
- козунак;
- бриош;
- козуначени кифлички и мъфини;
- тестени охлювчета;
- солени еклери;
- великденски сладки;
- кадаиф;
- морковена торта;
- кето сладкиши;
- кето закуски.
Всяка тематична рецепта със снимка ще ви носи цели 30 точки през този период.
Бъдете здрави и благословени!
Поздрави, Готвач.бг- Стоянка РусеноваЗдравейте! Рецептата ми "Бабините сладки гъсенички" не спада ли към тематичните ?Харесва миОтговор
AdminнеХаресва ми
- Теодора МещероваХристос Воскресе! Здраве и мир за всички ни!Харесва миОтговор7
- Стоянка РусеноваЗдравейте!Нали за тематична рецепта се дават 30 точки? За рецептата ми на козунака са 26т.Харесва миОтговор
Анонименгласува за: Бриош охлювчета с бадемов маслен кремпреди 2 години
Бриош охлювчета с бадемов маслен крем09.04.2023Бриош
Анонименгласува за: Тирамису мъфинипреди 2 години
Тирамису мъфини06.04.2023Мъфини
Анонимендобави коментар към: Канелени кифличкипреди 2 години
Канелени кифлички09.10.2012КифличкиСтанаха уникални! Направата им беше лесна, а резултатът изключително вкусен. Препоръчвам го на всички!
Анонименси добави аватар. Добави и ти!преди 2 години
Анонименнаправи своята регистрация в gotvach.bgпреди 2 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest