Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Popper в Gotvach.bg
Popper
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари1Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки6
- Popperдобави коментар към: Как се вари месо за буркани?преди 9 месецаКак се вари месо за буркани?23.11.2015Глупости. Меса и риби се стерилизират само в аавтоклав под налягане, никога на водна баня. Времето и налягането за стерилизация са според големината на бурканите и надморската височина (сетете се сами защо). За 3-4 часа време за стерилизация на (на водна баня, то е ясно) не убивате ботулиновите спори, убивате продуктите от пресготвяне!
- Popperнаправи своята регистрация в gotvach.bgпреди 9 месеца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest