Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Niki Zhelyazkova в Gotvach.bg
Niki Zhelyazkova

Чирак
Моята стенаРецепти85СтатииСъветиКоментари80Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки1905
Niki Zhelyazkovaполучи точки за многократно използвана рецепта: Двуцветен Кекс Дебеланкопреди 5 години
Двуцветен Кекс Дебеланко05.02.2021
Niki Zhelyazkovaдобави в любими: Диетични кюфтета от тиквички на фурнапреди 1 седмица
Диетични кюфтета от тиквички на фурна03.07.2020
Niki Zhelyazkovaдобави в любими: Мързелива запеканка с тиквички за горещинитепреди 2 седмици
Мързелива запеканка с тиквички за горещините27.06.2025
Niki Zhelyazkovaдобави коментар към: Мързелива запеканка с тиквички за горещинитепреди 2 седмици
Мързелива запеканка с тиквички за горещините27.06.2025Хареса ми , имам и продуктите. Вероятно утре ще опитам да я направя. Благодаря ви за рецептата!
Niki Zhelyazkovaгласува за: Мързелива запеканка с тиквички за горещинитепреди 2 седмици
Мързелива запеканка с тиквички за горещините27.06.2025
Niki Zhelyazkovaдобави коментар към: Свински език с краве маслопреди 1 месец
Свински език с краве масло08.08.2022Сега виждам, че имам грешка във времето за варене на свинския език. В тенджера под налягане ги варя след отпенване + 25-30 мин. Извинявам се!
Niki Zhelyazkovaдобави коментар към: Пилешко със спанак и оризпреди 1 месец
Пилешко със спанак и ориз23.04.2020До Анонимен, рецептата е със пилешко , ориз и спанак. Вие си я сгответе според вашият вкус и продукти. Това е моята рецепта. Ако не ви допада , просто подминете. Хубава вечер!
Niki Zhelyazkovaдобави коментар към: Питка 65 години стъпка по стъпкапреди 1 месец
Питка 65 години стъпка по стъпка31.01.2020Обикновено пека на 170-180°, според фурната ви. След 20 тата минута следя , без да отварям.
Niki Zhelyazkovaгласува за: Талиатели с кайма и доматен сос на фурнапреди 1 месец
Талиатели с кайма и доматен сос на фурна22.05.2025
Niki Zhelyazkovaдобави коментар към: Талиатели с кайма и доматен сос на фурнапреди 1 месец
Талиатели с кайма и доматен сос на фурна22.05.2025Както аз видях , каймата е във стъпка 2, в доматения сос.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest