Niki Zhelyazkova
Niki Zhelyazkova
Чирак

Моите коментари

Niki Zhelyazkova коментира:
Чудесна рецепта! От доста време не пържа кюфтета , и аз ги пека във фурната и са ми супер вкусни. И не ми отнемат време, а мога да правя още нещо в кухнята.
Niki Zhelyazkova коментира:
На ориз вече почти не слагам дом. пюре, по здравословни причини.
Niki Zhelyazkova коментира:
Не става сух, ако се спази 1:4 , ориз и бульон. Готвя на 180 във фурната , докато почти усвои течността. Това е въпрос на желание. Обичам да готвя във фурна. Ориза става вкусен.
Niki Zhelyazkova коментира:
Добавям го в тавата пфефи да я сложа във фурната. Но може и в сместа с лука и спанака. Обичам черен пипер на зърна в ястията и си ги хапвам с удоволствие.
Niki Zhelyazkova коментира:
В рецептата според мен водата трябва да е само 1 ч.чаша за това количество брашно. Освен това няма олио в тестото, а има и олио, и масло за намазване. Тестото втасва два пъти и според мен не се разбира къде и кога мажете маслото и омиото. Кората е една и няма как да я мажете и навивате на руло. На снимката ресните не са усукани.
Niki Zhelyazkova коментира:
И на мен ми хареса, но след като я изпейох срещнах рецепта без кисело мляко, а със газирана вода. Останалите продукти са същите. Ще я пробвам и нея.
Niki Zhelyazkova коментира:
Понякога и аз добавям морковче и доматено пюре.
Niki Zhelyazkova коментира:
Благодаря ви! На зеленийки ми харесва със джоджан.
Niki Zhelyazkova коментира:
Готвя в тенджера , не много голяма.
Niki Zhelyazkova коментира:
Ако е от кутия , там сока го добавям в ястието. А, ако имам и някакъв бульон , ще е по- добре.
Niki Zhelyazkova коментира:
Евгения, благодаря за доверието в моята рецепта! Аз откакто реших така да ги правя , не съм пържила кюфтета. Особено, ако се хапват веднага за обяд , са превъзходни.
Niki Zhelyazkova коментира:
Само изхвърлям много мазното. Оставям все пак , но не ми харесва да е много мазна. Става вкусна , когато има няколко различни артикула за пача.
Niki Zhelyazkova коментира:
Чудесни! И аз почти така ги правя , но без моркови , а със две големи глави лук, нарязани на полумесеци и скилидки песън. Наистина стават превъзходни!
Niki Zhelyazkova коментира:
Чудесна рецепта! Може ли да ми припомните как се правеше маслен крем? Правила съм преди много години и нищо не е останало. Благодаря ви!
Niki Zhelyazkova коментира:
Благодаря за доверието! Радвам се, че ви е харесала рецептата ми!
Niki Zhelyazkova коментира:
Браво, радвам се, че ви е допаднала моята рецепта и питкя!
Niki Zhelyazkova коментира:
И аз добавям морков, понякога и картоф.