Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Niki Zhelyazkova»Моите коментари
Niki Zhelyazkova
Niki Zhelyazkova
Чирак

Моите коментари

Niki Zhelyazkova коментира:
Здравейте, Стефан! Можете да добавите зеленчуци по ваш, вкус, и също да увеличите солта на 30 г/ кг.
Niki Zhelyazkova коментира:
Благодаря за коментара и се радвам, че ви харесват.
Niki Zhelyazkova коментира:
Хареса ми , имам и продуктите. Вероятно утре ще опитам да я направя. Благодаря ви за рецептата!
Niki Zhelyazkova коментира:
Сега виждам, че имам грешка във времето за варене на свинския език. В тенджера под налягане ги варя след отпенване + 25-30 мин. Извинявам се!
Niki Zhelyazkova коментира:
До Анонимен, рецептата е със пилешко , ориз и спанак. Вие си я сгответе според вашият вкус и продукти. Това е моята рецепта. Ако не ви допада , просто подминете. Хубава вечер!
Niki Zhelyazkova коментира:
Обикновено пека на 170-180°, според фурната ви. След 20 тата минута следя , без да отварям.
Niki Zhelyazkova коментира:
Както аз видях , каймата е във стъпка 2, в доматения сос.
Niki Zhelyazkova коментира:
Здравейте, Анонимен! Обикновено ползвам кори от 500г, но понякога вземам и от 400 г. Харесват ми по- големите баници, които са от по 500г.
Niki Zhelyazkova коментира:
Здравейте, Христо Славейков! Да, доматите июи доматено пюре слагам съвсем в края на готвенето, за да не се стегнат зеленчуците и останат недоготявн
Niki Zhelyazkova коментира:
Здравейте, брашното не е задължително. Понякога според количеството зеленчуци слагам брашно, колкото леко да сгъстя ястието.
Niki Zhelyazkova коментира:
До Анонимен! Червения пипер го слагам веднага след като лука е задушен и спака също добавен. Леко да намали обема си спанака и добавям червения пипер. После ориза леко бъркам да се запържи добавям гореща вода и подправки.
Niki Zhelyazkova коментира:
И аз я направих постната питка по тази рецепта, благодаря ! Получи ми се !,♥️
Niki Zhelyazkova коментира:
Радвам се, че ви е допаднала баницата! Да ви е вкусна ! И аз ви благодаря!
Niki Zhelyazkova коментира:
Чудесна рецепта! От доста време не пържа кюфтета , и аз ги пека във фурната и са ми супер вкусни. И не ми отнемат време, а мога да правя още нещо в кухнята.
Niki Zhelyazkova коментира:
На ориз вече почти не слагам дом. пюре, по здравословни причини.
Niki Zhelyazkova коментира:
Преди
Niki Zhelyazkova коментира:
Не става сух, ако се спази 1:4 , ориз и бульон. Готвя на 180 във фурната , докато почти усвои течността. Това е въпрос на желание. Обичам да готвя във фурна. Ориза става вкусен.
Niki Zhelyazkova коментира:
Добавям го в тавата пфефи да я сложа във фурната. Но може и в сместа с лука и спанака. Обичам черен пипер на зърна в ястията и си ги хапвам с удоволствие.