Niki Zhelyazkova
Niki Zhelyazkova
Чирак

Моите коментари

Niki Zhelyazkova коментира:
Здравейте, Анонимен! Обикновено ползвам кори от 500г, но понякога вземам и от 400 г. Харесват ми по- големите баници, които са от по 500г.
Niki Zhelyazkova коментира:
Здравейте, Христо Славейков! Да, доматите июи доматено пюре слагам съвсем в края на готвенето, за да не се стегнат зеленчуците и останат недоготявн
Niki Zhelyazkova коментира:
Здравейте, брашното не е задължително. Понякога според количеството зеленчуци слагам брашно, колкото леко да сгъстя ястието.
Niki Zhelyazkova коментира:
До Анонимен! Червения пипер го слагам веднага след като лука е задушен и спака също добавен. Леко да намали обема си спанака и добавям червения пипер. После ориза леко бъркам да се запържи добавям гореща вода и подправки.
Niki Zhelyazkova коментира:
И аз я направих постната питка по тази рецепта, благодаря ! Получи ми се !,♥️
Niki Zhelyazkova коментира:
Радвам се, че ви е допаднала баницата! Да ви е вкусна ! И аз ви благодаря!
Niki Zhelyazkova коментира:
Чудесна рецепта! От доста време не пържа кюфтета , и аз ги пека във фурната и са ми супер вкусни. И не ми отнемат време, а мога да правя още нещо в кухнята.
Niki Zhelyazkova коментира:
На ориз вече почти не слагам дом. пюре, по здравословни причини.
Niki Zhelyazkova коментира:
Не става сух, ако се спази 1:4 , ориз и бульон. Готвя на 180 във фурната , докато почти усвои течността. Това е въпрос на желание. Обичам да готвя във фурна. Ориза става вкусен.
Niki Zhelyazkova коментира:
Добавям го в тавата пфефи да я сложа във фурната. Но може и в сместа с лука и спанака. Обичам черен пипер на зърна в ястията и си ги хапвам с удоволствие.
Niki Zhelyazkova коментира:
В рецептата според мен водата трябва да е само 1 ч.чаша за това количество брашно. Освен това няма олио в тестото, а има и олио, и масло за намазване. Тестото втасва два пъти и според мен не се разбира къде и кога мажете маслото и омиото. Кората е една и няма как да я мажете и навивате на руло. На снимката ресните не са усукани.
Niki Zhelyazkova коментира:
И на мен ми хареса, но след като я изпейох срещнах рецепта без кисело мляко, а със газирана вода. Останалите продукти са същите. Ще я пробвам и нея.
Niki Zhelyazkova коментира:
Понякога и аз добавям морковче и доматено пюре.
Niki Zhelyazkova коментира:
Благодаря ви! На зеленийки ми харесва със джоджан.
Niki Zhelyazkova коментира:
Готвя в тенджера , не много голяма.
Niki Zhelyazkova коментира:
Ако е от кутия , там сока го добавям в ястието. А, ако имам и някакъв бульон , ще е по- добре.
Niki Zhelyazkova коментира:
Евгения, благодаря за доверието в моята рецепта! Аз откакто реших така да ги правя , не съм пържила кюфтета. Особено, ако се хапват веднага за обяд , са превъзходни.