Чудесна рецепта! От доста време не пържа кюфтета , и аз ги пека във фурната и са ми супер вкусни. И не ми отнемат време, а мога да правя още нещо в кухнята.
Не става сух, ако се спази 1:4 , ориз и бульон. Готвя на 180 във фурната , докато почти усвои течността. Това е въпрос на желание. Обичам да готвя във фурна. Ориза става вкусен.
Добавям го в тавата пфефи да я сложа във фурната. Но може и в сместа с лука и спанака. Обичам черен пипер на зърна в ястията и си ги хапвам с удоволствие.
В рецептата според мен водата трябва да е само 1 ч.чаша за това количество брашно. Освен това няма олио в тестото, а има и олио, и масло за намазване. Тестото втасва два пъти и според мен не се разбира къде и кога мажете маслото и омиото. Кората е една и няма как да я мажете и навивате на руло. На снимката ресните не са усукани.
Евгения, благодаря за доверието в моята рецепта! Аз откакто реших така да ги правя , не съм пържила кюфтета. Особено, ако се хапват веднага за обяд , са превъзходни.
Моите коментари