Niki Zhelyazkova
Niki Zhelyazkova
Чирак

Моите коментари

Niki Zhelyazkova коментира:
Само изхвърлям много мазното. Оставям все пак , но не ми харесва да е много мазна. Става вкусна , когато има няколко различни артикула за пача.
Niki Zhelyazkova коментира:
Чудесни! И аз почти така ги правя , но без моркови , а със две големи глави лук, нарязани на полумесеци и скилидки песън. Наистина стават превъзходни!
Niki Zhelyazkova коментира:
Чудесна рецепта! Може ли да ми припомните как се правеше маслен крем? Правила съм преди много години и нищо не е останало. Благодаря ви!
Niki Zhelyazkova коментира:
Благодаря за доверието! Радвам се, че ви е харесала рецептата ми!
Niki Zhelyazkova коментира:
Браво, радвам се, че ви е допаднала моята рецепта и питкя!
Niki Zhelyazkova коментира:
И аз добавям морков, понякога и картоф.
Niki Zhelyazkova коментира:
Днес и аз правих , но свински език в масло. Не слагам чесън, ще видя следващ път може да сложа и чесън, сигурно ще ми допадне. Доста години бях в Испания, там много често си правех агнешки , но в България сега намирам по- често само свински. Варя го под налягане , останалото е същото и при мен! Вкусотийка !
Niki Zhelyazkova коментира:
Много ми хареса рецептата. Бързо се приготвят на тиган. Аз все във фурната ги слагам и пак са с лук.
Niki Zhelyazkova коментира:
Аз първо леко запържвам месото и към него след това добавям лука , и моркова, нарязаните на едро картофи, оставям ги заедно с месото да се задушават . След като лука е полуомекнал поръсвам с червеният пипер и останалите подправки. Гореща вода и оставям да къкри до омекване на картофите. Накрая понякога добавям счукан чесън и магданоз или целина.
Niki Zhelyazkova коментира:
Газираната вода е една чаена чаша , или половината от бутилката. Допуснала съм грешка при представянето на рецептата.
Niki Zhelyazkova коментира:
Здравейте, Христо Славейков! Пропуснала съм , може би . Да, винаги домати слагам към края на почти всяко готвене. Благодаря ви за неволният пропуск.
Niki Zhelyazkova коментира:
Това би трябвало да се приеме за питка, но в никакъв случай да е тортия. Рецептата за питка ме заинтригува, не съм правила с газирана вода, питка до сега.
Niki Zhelyazkova коментира:
Вчера направих по същата рецепта и моят козунак. Добавих две снимки към вашите.
Niki Zhelyazkova коментира:
Моля ви, снимката не е моя и не съм я сложила аз. Снимките, които съм предложила са в плик и за вас са размазани. След седмица някой се изгаври с моите снимки и набързо ми е добавил чужда снимка. Нямам снимка, която на сайта да пасне в това ястие, защото ястието приготвих за дъщеря ми и не съм имала възможност да го сервирам в чиния. Няколко пъти слагах от наличните за ястието ми, админите ми ги отказвате. Никога не съм си позволявала да ползвам чужди снимки. Ако предложената рецепта остане без снимка, и трябва да е със снимка, можете да елиминирате рецептата. Нямам намерение да се компрометирам и не съм злоупотребявала никога с чужди снимки.
Niki Zhelyazkova коментира:
Чудесен тарана хайвер. Преди много години, в детството ми си правехме с нашите майки точно такова нещо и мажехме на филия хляб. Аз лично го харесвах много. От тогава никога не съм го правила , а вече остарях. Ще го пробвам по вашата рецепта някой ден. Благодаря за предложението!
Niki Zhelyazkova коментира:
От много години готвя в тенджера под налягане и съм много доволна!
Niki Zhelyazkova коментира:
Страхотни! Ще ги пробвам!