Моята рецепта е почти същата, но бях впечатлена от оформянето й ! Много скоро ще я направя и ми се иска да успея да се добера да вашата форма. Благодаря за идеята!
И на мен ми хареса, за първи път правя такава питка. Свикнала съм с бялото брашно, и малко трудно ми втаса тестото. Накрая се получи желаният резултат!
Днес готвих зрял боб с кокали останали от месото, за каймата. Просто забравих само да сложа джоджан преди да затворя с капака тенджерата под налягане. Затова го сложих след като завърших готвенето, тогава за кратко ври и пиперката, добавих и малко брашно да го сгъстя леко.
Обичам много ястия с нахут, и ястия със спанак. Никога не съм се сещала да сложа чесън, защото слагам джоджан, като подправка за спанак. Вкусни са ястията и от двата вида. Ще пробвам някой път да добавя и чесън.
Здравейте , приятели! Направила съм неволна грешка в рецептата си. На четвърта позиция , където съм поставила 90 мл олио, това се отнася за 90 мл. прясно мляко в рецептата. Извинявам ви се, за неудобството!
Ако в помещението не е било топло, или продуктите не са били извадени предварително и да са оставени на стайна, но топла температура е възможно да не втаса. Много хубаво мекичко тесто става. При мен беше супер мекичко. Дори имам и едно много кратко видео, но не зная дали ще мога да го сложа тук.Иначе рецептата не е моя, но много сполучлива при мен. Съжалявам, опитайте пак, но трябва да е топличко и в стаята , и продуктите. Успех!
Моите коментари