Днес готвих зрял боб с кокали останали от месото, за каймата. Просто забравих само да сложа джоджан преди да затворя с капака тенджерата под налягане. Затова го сложих след като завърших готвенето, тогава за кратко ври и пиперката, добавих и малко брашно да го сгъстя леко.
Обичам много ястия с нахут, и ястия със спанак. Никога не съм се сещала да сложа чесън, защото слагам джоджан, като подправка за спанак. Вкусни са ястията и от двата вида. Ще пробвам някой път да добавя и чесън.
Здравейте , приятели! Направила съм неволна грешка в рецептата си. На четвърта позиция , където съм поставила 90 мл олио, това се отнася за 90 мл. прясно мляко в рецептата. Извинявам ви се, за неудобството!
Ако в помещението не е било топло, или продуктите не са били извадени предварително и да са оставени на стайна, но топла температура е възможно да не втаса. Много хубаво мекичко тесто става. При мен беше супер мекичко. Дори имам и едно много кратко видео, но не зная дали ще мога да го сложа тук.Иначе рецептата не е моя, но много сполучлива при мен. Съжалявам, опитайте пак, но трябва да е топличко и в стаята , и продуктите. Успех!
Лукът не се пържи отделно, а се слага заедно картофите, както е показала госпожата. Обръща в тигана и от другата страна, не се допича във фурната. Вие можете да пробвате всичко, но вече няма да е испанска тортия. Аз съм я правила и със зеленчуци , но по описаният начин на предложилата рецептата госпожа. Тортията е едно предпочитано ястие в Испания!
Моите коментари