Niki Zhelyazkova
Niki Zhelyazkova
Чирак

Моите коментари

Niki Zhelyazkova коментира:
Наистина е превъзходно! Благодаря ви!
Niki Zhelyazkova коментира:
Моята рецепта е почти същата, но бях впечатлена от оформянето й ! Много скоро ще я направя и ми се иска да успея да се добера да вашата форма. Благодаря за идеята!
Niki Zhelyazkova коментира:
И аз мисля в събота да го направя, и също мисля да бъде със сладко, поради финансови причини за черешите сега.
Niki Zhelyazkova коментира:
И на мен ми хареса, за първи път правя такава питка. Свикнала съм с бялото брашно, и малко трудно ми втаса тестото. Накрая се получи желаният резултат!
Niki Zhelyazkova коментира:
Много ми хареса рецептата!
Niki Zhelyazkova коментира:
Много обичам ястия със грах и зелен боб! И с огромно желание си ги готвя и хапвам!
Niki Zhelyazkova коментира:
Вчера и аз правих мекички душички, но дозата беше много голяма. Ще опитам скоро и вашите.
Niki Zhelyazkova коментира:
Днес готвих зрял боб с кокали останали от месото, за каймата. Просто забравих само да сложа джоджан преди да затворя с капака тенджерата под налягане. Затова го сложих след като завърших готвенето, тогава за кратко ври и пиперката, добавих и малко брашно да го сгъстя леко.
Niki Zhelyazkova коментира:
Обичам много ястия с нахут, и ястия със спанак. Никога не съм се сещала да сложа чесън, защото слагам джоджан, като подправка за спанак. Вкусни са ястията и от двата вида. Ще пробвам някой път да добавя и чесън.
Niki Zhelyazkova коментира:
Здравейте , приятели! Направила съм неволна грешка в рецептата си. На четвърта позиция , където съм поставила 90 мл олио, това се отнася за 90 мл. прясно мляко в рецептата. Извинявам ви се, за неудобството!
Niki Zhelyazkova коментира:
Благодаря за рецептата! Много обичам задушени аспержи, вкусни са ми, макар да имат специфичен вкус!
Niki Zhelyazkova коментира:
Съгласна съм! На мен ми харесва с дафинов лист.
Niki Zhelyazkova коментира:
90 мл е прясното мляко, извинявам се, за пропуска.
Niki Zhelyazkova коментира:
Хареса ми рецептата! В почивните дни ще ги пробвам, благодаря за рецептата!
Niki Zhelyazkova коментира:
А , ако не ги отпенвам, ги запечатвам от всички страни и едва тогава започвам с останалата част от рецептата.
Niki Zhelyazkova коментира:
Хареса ми рецептата ви, но аз преди да затворя тенджерата под налягане отпенвам всички меса, които предстои да готвя в нея.
Niki Zhelyazkova коментира:
Във рецептата си, сега видях, че съм пропуснала да запиша и 100 г мазнина. Тя може да е смесена, олио и краве масло. Съжалявам!
Niki Zhelyazkova коментира:
Ако в помещението не е било топло, или продуктите не са били извадени предварително и да са оставени на стайна, но топла температура е възможно да не втаса. Много хубаво мекичко тесто става. При мен беше супер мекичко. Дори имам и едно много кратко видео, но не зная дали ще мога да го сложа тук.Иначе рецептата не е моя, но много сполучлива при мен. Съжалявам, опитайте пак, но трябва да е топличко и в стаята , и продуктите. Успех!