Niki Zhelyazkova
Niki Zhelyazkova
Чирак

Моите коментари

Niki Zhelyazkova коментира:
Вчера и аз правих мекички душички, но дозата беше много голяма. Ще опитам скоро и вашите.
Niki Zhelyazkova коментира:
Днес готвих зрял боб с кокали останали от месото, за каймата. Просто забравих само да сложа джоджан преди да затворя с капака тенджерата под налягане. Затова го сложих след като завърших готвенето, тогава за кратко ври и пиперката, добавих и малко брашно да го сгъстя леко.
Niki Zhelyazkova коментира:
Обичам много ястия с нахут, и ястия със спанак. Никога не съм се сещала да сложа чесън, защото слагам джоджан, като подправка за спанак. Вкусни са ястията и от двата вида. Ще пробвам някой път да добавя и чесън.
Niki Zhelyazkova коментира:
Здравейте , приятели! Направила съм неволна грешка в рецептата си. На четвърта позиция , където съм поставила 90 мл олио, това се отнася за 90 мл. прясно мляко в рецептата. Извинявам ви се, за неудобството!
Niki Zhelyazkova коментира:
Благодаря за рецептата! Много обичам задушени аспержи, вкусни са ми, макар да имат специфичен вкус!
Niki Zhelyazkova коментира:
Съгласна съм! На мен ми харесва с дафинов лист.
Niki Zhelyazkova коментира:
90 мл е прясното мляко, извинявам се, за пропуска.
Niki Zhelyazkova коментира:
Хареса ми рецептата! В почивните дни ще ги пробвам, благодаря за рецептата!
Niki Zhelyazkova коментира:
А , ако не ги отпенвам, ги запечатвам от всички страни и едва тогава започвам с останалата част от рецептата.
Niki Zhelyazkova коментира:
Хареса ми рецептата ви, но аз преди да затворя тенджерата под налягане отпенвам всички меса, които предстои да готвя в нея.
Niki Zhelyazkova коментира:
Във рецептата си, сега видях, че съм пропуснала да запиша и 100 г мазнина. Тя може да е смесена, олио и краве масло. Съжалявам!
Niki Zhelyazkova коментира:
Ако в помещението не е било топло, или продуктите не са били извадени предварително и да са оставени на стайна, но топла температура е възможно да не втаса. Много хубаво мекичко тесто става. При мен беше супер мекичко. Дори имам и едно много кратко видео, но не зная дали ще мога да го сложа тук.Иначе рецептата не е моя, но много сполучлива при мен. Съжалявам, опитайте пак, но трябва да е топличко и в стаята , и продуктите. Успех!
Niki Zhelyazkova коментира:
Показа ми я испанка, така я прави тя. А аз съм виждала и други начини от познати, но винаги си я правя само по този начин. Благодаря ви за мнението!
Niki Zhelyazkova коментира:
Много хубав съвет, благодаря ви! И аз не изчквам една нощ дори в хладилник. И много пти, разбърквам каймата и пържа или пека на грил тиган.
Niki Zhelyazkova коментира:
Аз режа и картофите и лука на тънки жулиени. Така ми я показа испанка, така си я правя винаги.
Niki Zhelyazkova коментира:
Лукът не се пържи отделно, а се слага заедно картофите, както е показала госпожата. Обръща в тигана и от другата страна, не се допича във фурната. Вие можете да пробвате всичко, но вече няма да е испанска тортия. Аз съм я правила и със зеленчуци , но по описаният начин на предложилата рецептата госпожа. Тортията е едно предпочитано ястие в Испания!
Niki Zhelyazkova коментира:
Хареса ми питката. И аз правя подобна, но вашата рецепта ще я пробвам скоро! Чудесна е!
Niki Zhelyazkova коментира:
Браво, радвам се, че ви е харесала. Тази година реших да сложа и цветно червено зеле и съжалявам, цялата се оцвети, но си остана вкусна, разбира се! Благодаря ви за доверието.