5 Звезди
Няма гласували
4 Звезди
- 1 Анонимен
3 Звезди
- 1 Анонимен
2 Звезди
- 2 Анонимни
1 Звезди
Няма гласували
Рейтинг
2.8
Общо гласували: 4
50
41
31
22
10
Дай твоята оценка:
Подобните новини с най-висок рейтинг
- Тънкости при пържене на кюфтета
- Перфектният брънч - златната среда между късната закуска и ранния обяд
- Шоколадът – един съвременник на хиляди години
- Историята на хамбургера: От Чингиз Хан до символ на Америка
- Френската кухня в 10 интересни факта
- Паелята – толкова различна, колкото ти е вкусно
- Киселото зеле - сладко навсякъде по света
- Как да преодолеем постоянния глад?
- Кои са най-вредните напитки?
- Как се йонизира водата?
- Тайната на вкусната пилешка супа
- Как се претака зелето?