5 Звезди
- 2 Анонимни
4 Звезди
Няма гласували
3 Звезди
Няма гласували
2 Звезди
Няма гласували
1 Звезди
Няма гласували
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:
Подобните новини с най-висок рейтинг
- Сярна гъба
- Кулинарни грехове, от които не можем да избягаме
- Великите готвачи: Жак Пепен
- Толстолоб
- Кулинарно приложение на прошуто
- Разфасоване на телешкото месо
- Какво да сложим на трапезата за Бъдни вечер
- На кои ястия подхожда ароматът на карамфил
- Как да готвим амарант
- Японските ястия в списъка на ЮНЕСКО
- Задават се дни на френската гастрономия в София
- Кулинарно приложение на амонячната сода