5 Звезди
- 1 Анонимен
4 Звезди
Няма гласували
3 Звезди
- 1 Анонимен
2 Звезди
Няма гласували
1 Звезди
Няма гласували
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:
Подобните новини с най-висок рейтинг
- Как да готвим с рапично олио
- Да си приготвим мързелива торта Наполеон
- Кулинарна употреба на Стилтън
- Хамстер надви японец в турнир по ядене на сандвичи
- В Белгия пускат деликатеси с буболечки
- Как да сварим по-бързо старо месо
- Гроздето тази година – оскъдно и по-скъпо
- На 16 години с тегло 170 килограма
- Бъргър Кинг пусна черен бургер
- Изборът на скара и как въздейства тя на вкуса
- Да си направим домашен кетчуп
- Законите на бульона