Gotvach.bg»Статии»Животински Мазнини
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Животински Мазнини

Търсиш информация за Животински Мазнини? Разгледай последните ни публикации и статии за Животински Мазнини.
Животинските мазнини, които ядемЖивотинските мазнини, които ядем
27 Април
Животинските мазнини са често използвани продукти в кулинарната практика, макар че по отношение на тях се чуват доста спорове. Млечни мазнини На първо място доста обсъждани са млечните мазнини....
Лупина - пълноценен заместител на животинските мазниниЛупина - пълноценен заместител на животинските мазнини
15 Май
Те са добър източник на протеини, което ги прави пълноценен заместител на животинските мазнини. Използват се като заместител на соята, както и за направата на протеинови шейкове....
Животинските мазнини не са толкова вредниЖивотинските мазнини не са толкова вредни
14 Април
Вероятно и вие считате, че растителните мазнини са полезни, а животинските мазнини - обратното, вредни....
Животинска или растителна мазнина да използвамеЖивотинска или растителна мазнина да използваме
16 Февр.
Те се съдържат в животинските мазнини, като в свинската, кокошата, патешката и гъшата мас, кравето масло и всички останали мазнини с животински произход....
Растителните или животинските мазнини са по-полезни?Растителните или животинските мазнини са по-полезни?
26 Септ.
Досега общоприето бе мнението, че растителните мазнини са по-полезни от мазнините с животински произход, каквото, например, е маслото. В крайна сметка това схващане е на път да се окаже напълно погрешно....
Любимите ви храни, които са бомба от мазниниЛюбимите ви храни, които са бомба от мазнини
22 Август
Животинска сметана Обичате животинска сметана? Полезна е, хапвайте на воля. Трябва обаче да се ограничавате в случая от всякакви други продукти, които не съдържат животинска мазнина....
Не се отказвайте от мазнините! Вижте защоНе се отказвайте от мазнините! Вижте защо
18 Юли
Мазнините биват от животински и растителен произход. Мазнини от животински произход са кравето масло, сланината, лойта, а от растителен произход - растителните масла и маргаринът....
Кои мазнини имат място в здравословното хранене?Кои мазнини имат място в здравословното хранене?
21 Април
1
Особено богати на холестерин са животинските вътрешности (мозък, момици, ядки и др.), жълтъкът на яйцето, животинските мазнини, какаото и др....
Най-подходящите за пържене маслаНай-подходящите за пържене масла
25 Окт.
Съчетаването между животинска и растителна мазнина е едновременно приемлив вариант, но и достъпен такъв....
Здравословни продукти за зиматаЗдравословни продукти за зимата
25 Февр.
През зимата са важни и полезни мазнините, но потреблението им трябва да е умерено. За нормалното функциониране на организма той има нужда от 10 грама животински мазнини и 20 грама растителни мазнини....
Кои мазнини са наистина нездравословниКои мазнини са наистина нездравословни
21 Юни
Мазнините в природата са животински и растителни - наситени и ненаситени мазнини. Те са един от основните компоненти, присъстващ във всички храни. Съставени са предимно от въглерод, водород и кислород....
Готвенето с гъша мас стана хитГотвенето с гъша мас стана хит
27 Окт.
Според експерти този вид животинска мазнина е много по-полезен от свинската. Причината е, че в сравнение с останалите видове животински мазнини гъшата мас има ниска точка на топене – 14 градуса по Целзий....
Ползите от свинската масПолзите от свинската мас
17 Януари
Тази животинска мазнина има благоприятен ефект върху нервната система, спокойно може да се нарече антидепресант, освен това е с естествен произход; Въпреки небезизвестната вреда на мазнините за тялото като хранителен продукт...
ТрансмазниниТрансмазнини
16 Февр.
1
Приемът на мазнини от животински произход трябва да се намали....
Храни без целулозаХрани без целулоза
10 Февр.
Мазнини и масла: Маслото, зехтинът и другите мазнини и масла не съдържат целулоза, тъй като са получени от животински или растителни източници, но не и частта от растението, която съдържа целулоза....
Мазнините не Ви правят дебелиМазнините не Ви правят дебели
02 Март
Рибата също е богата на ненаситени мазнини. Наситените (вредните) идват от животинските продукти, от млечните (мляко, сирене, сметана) и от месните (говеждо и свинско)....