събота, 26 юли
Олиото и захарта са по-евтини от миналата година
Кулинарни Новини

Олиото и захарта са по-евтини от миналата година

0

За една календарна година основните хранителни продукти, като олио и захар, са регистрирали спад с между 24 и 28 процента. По-евтини са още брашното и яйцата.

1

Захар

Преглед на темите за Захар. Намерете всичко, което търсите. Приятно сърфиране из нашите материали, идеи и съвети отнасящи се за Захар.
 • Захар - Любопитни факти за захартаЛюбопитно

  Любопитни факти за захарта

  27.04.20140

  Захарта първоначално е била като черния хайвер, достижима само за елита на Европа. След това се е превърнала в източник за бърза енергия за работници.

 • Захар - Ново 20: Наситените мазнини не били вредни за сърцетоХранене при проблеми

  Ново 20: Наситените мазнини не били вредни за сърцето

  27.03.20142

  За да се намали рискът от сърдечносъдови заболявания, всеки лекар ще ви посъветва да избягване наситените мазнини. Всеки, без няколко британски медици.

 • Захар - Сладкото е убиец на младосттаКое за какво е полезно

  Сладкото е убиец на младостта

  08.03.20140

  Ако сте пристрастени към сладкото, това ще отнеме години от младостта ви, защото тялото ви не е способно да преработи огромното количество захар. Кортизолът и яденето на крак.

 • Захар - Захарта - бяла смърт или просто нуждаКое за какво е полезно

  Захарта - бяла смърт или просто нужда

  07.03.20142

  Много хора са абсолютно сигурни, че захарта е бяла смърт. Както е известно, напълно вредно или полезни продукти не съществуват. И захарта не е изключение. Колко грама захар трябва да ядем на ден?

 • Захар - Пудра захарХранителни Продукти

  Пудра захар

  05.03.20140

  Пудрата захар е механично смелена бяла рафинирана захар. За направата й не се използват химически съставки. Цената й е по-висока от тази на кристалната.

 • Захар - ЗахарХранителни Продукти

  Захар

  04.03.20141

  Захарта е сочена за една от трите бели отрови, но в премерени количества захарта подслажда живота. Захарта е незаменима при приготвянето на сладкиши. Състав на захарта. Видове захар.

 • Захар - Захарно цвеклоЗеленчуци

  Захарно цвекло

  28.02.20140

  Захарното цвекло се използва при лечението на различни заболявания. Захарното цвекло е богато на фосфор, калий и манган. Захарното цвекло помага при заболявания.

 • Захар - Захарна тръстикаХранителни Продукти

  Захарна тръстика

  27.02.20140

  Захарната тръстика е едно от най-ранните култивирани растения. Захарната тръстика се използва за извличане на захар, освен това се прилага в козметиката и парфюмерията. Захарната тръстика се използва за производство на биогорива.

 • Захар - Колко грама сол и захар може да ядем на ден?Кое за какво е полезно

  Колко грама сол и захар може да ядем на ден?

  15.01.20140

  Солта и захарта са подправки, които неминуемо присъстват на трапезата ни. Приемани в големи количества обаче те увеличават риска от сърдечни заболявания и допринесат за наддаването на теглото.

Какво другите търсят

Статии и съвети на тема Захар. Екипът на Готвач.бг се старае да въвежда редовно интересни материали. Имаш предложения или критики към сайта? Пиши ни, ще се радваме да разширим и разнообразим актуалната секция. Готвач.бг - национален портал за кулинарни рецепти, здравословно хранене. Захар, съвети и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук. Готвач.бг - твоят кулинарен портал.