сряда, 23 април
Ново 20: Наситените мазнини не били вредни за сърцето
Хранене при проблеми

Ново 20: Наситените мазнини не били вредни за сърцето

2

За да се намали рискът от сърдечносъдови заболявания, всеки лекар ще ви посъветва да избягване наситените мазнини. Всеки, без няколко британски медици.

1

Захар

Захар - Преглед на темите за Захар. Намерете всичко, което търсите за Захар. Приятно сърфиране из нашите материали, идеи и съвети отнасящи се за Захар.
 • Захар - Сладкото е убиец на младосттаКое за какво е полезно

  Сладкото е убиец на младостта

  08.03.20140

  Ако сте пристрастени към сладкото, това ще отнеме години от младостта ви, защото тялото ви не е способно да преработи огромното количество захар. Кортизолът и яденето на крак.

 • Захар - Захарта - бяла смърт или просто нуждаКое за какво е полезно

  Захарта - бяла смърт или просто нужда

  07.03.20142

  Много хора са абсолютно сигурни, че захарта е бяла смърт. Както е известно, напълно вредно или полезни продукти не съществуват. И захарта не е изключение. Колко грама захар трябва да ядем на ден?

 • Захар - Пудра захарХранителни Продукти

  Пудра захар

  05.03.20140

  Пудрата захар е механично смелена бяла рафинирана захар. За направата й не се използват химически съставки. Цената й е по-висока от тази на кристалната.

 • Захар - ЗахарХранителни Продукти

  Захар

  04.03.20141

  Захарта е сочена за една от трите бели отрови, но в премерени количества захарта подслажда живота. Захарта е незаменима при приготвянето на сладкиши. Състав на захарта. Видове захар.

 • Захар - Захарно цвеклоЗеленчуци

  Захарно цвекло

  28.02.20140

  Захарното цвекло се използва при лечението на различни заболявания. Захарното цвекло е богато на фосфор, калий и манган. Захарното цвекло помага при заболявания.

 • Захар - Захарна тръстикаХранителни Продукти

  Захарна тръстика

  27.02.20140

  Захарната тръстика е едно от най-ранните култивирани растения. Захарната тръстика се използва за извличане на захар, освен това се прилага в козметиката и парфюмерията. Захарната тръстика се използва за производство на биогорива.

 • Захар - Колко грама сол и захар може да ядем на ден?Кое за какво е полезно

  Колко грама сол и захар може да ядем на ден?

  15.01.20140

  Солта и захарта са подправки, които неминуемо присъстват на трапезата ни. Приемани в големи количества обаче те увеличават риска от сърдечни заболявания и допринесат за наддаването на теглото.

 • Захар - Перфектното време за незабравими моментиПразнична Трапеза

  Перфектното време за незабравими моменти

  30.12.20130

  Коледа е време за създаване на моменти. А ето и една тайна – няма нищо по-коледно от вкуса на домашно приготвения десерт.

 • Захар - Без захар в плодовите сокове от 2015 годинаКулинарни Новини

  Без захар в плодовите сокове от 2015 година

  09.12.20130

  От края на април 2015 година всички плодови сокове, които се произвеждат на територията на Европейския съюз, трябва да бъдат без добавена захар.

Какво другите търсят

Статии и съвети на тема Захар. Екипът на Готвач.бг се старае да въвежда редовно интересни материали за Захар. Имаш предложения или критики към сайта? Пиши ни, ще се радваме да разширим и разнообразим актуалната секция Захар. Готвач.бг - национален портал за кулинарни рецепти, здравословно хранене и Захар. Захар, съвети и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук. Готвач.бг - твоят кулинарен портал.