петък, 19 декември
Рекордно поскъпване на зелето заради съсипаната реколта
Кулинарни Новини

Рекордно поскъпване на зелето заради съсипаната реколта

0

Рекордно поскъпване от 55 процента е регистрирало зелето тази година, показват данните на Държавната комисия по стокови борси и тържища.

1

Захар

Преглед на темите за Захар. Намерете всичко, което търсите. Приятно сърфиране из нашите материали, идеи и съвети отнасящи се за Захар.
 • Захар - Причини да не посягате към енергийните напиткиКое за какво е полезно

  Причини да не посягате към енергийните напитки

  28.11.20140

  Когато искаме да се снабдим с енергия, често прибягване към неща, които не са полезни за нашето здраве. Такъв е случаят с енергийните напитки. Приемането на големи количества от тях може да е особено опасно. Причини да спрете енергийните напитки

 • Захар - Тортите и пастите ни правят глупациКое за какво е полезно

  Тортите и пастите ни правят глупаци

  24.11.20140

  Известните вече трансмазнини се използват изключително често в различни пакетирани храни, както и в ресторантите. Вече е ясно, че храните с трансмазнини ни правят по-глупави.

 • Захар - Изложба представя историята на захарта и сладките изкушенияЛюбопитно

  Изложба представя историята на захарта и сладките изкушения

  25.10.20140

  Експозицията Сладки пороци и спомени е съставена от две мобилни колекции – Захар, кафе и сиe и 100 години споделени спомени.

 • Захар - Кока-Кола и Пепси намаляват захарта в напитките сиКулинарни Новини

  Кока-Кола и Пепси намаляват захарта в напитките си

  16.10.20140

  От компаниите Кока-Кола и Пепси обявиха, че ще намалят захарта в напитките си за френския пазар. Компаниите са решени и да ограничат рекламите си, които са насочени към деца.

 • Захар - Разрешиха добавянето на захар във винотоКулинарни Новини

  Разрешиха добавянето на захар във виното

  02.10.20140

  Тази година производителите на вино ще имат правото да добавят захар към напитката, тъй като заради лошото време гроздето от тазгодишната реколта е регистрирало по-ниска захарност.

 • Захар - Купуваме по-скъпи домати и по-евтина захарКулинарни Новини

  Купуваме по-скъпи домати и по-евтина захар

  28.09.20140

  Данните на Държавната комисия по стокови борси и тържища показват, че за последната година най-поскъпналите стоки на българския пазар са доматите. Съответно с най-ниска цена е захарта.

 • Захар - Месото и тестените изделия са извор на токсиниКое за какво е полезно

  Месото и тестените изделия са извор на токсини

  14.09.20140

  Повечето храни повишават киселинността в стомаха. Най-рискови са месото, тестените изделия, рибата, чаят, кафето и захарта. За да се изчистим от токсините, е нужен прочистващ ден с плодове и зеленчуци.

 • Захар - Количества захар в любимите ни летни плодовеЛюбопитно

  Количества захар в любимите ни летни плодове

  09.08.20140

  Сините сливи са профилактично средство против диабет, артрит, анемия и сърдени заболявания. В 100 грама сливи има само 9. 92 грама захари.

 • Захар - Лукът става по-вкусен с хитринкиКулинарни Съвети

  Лукът става по-вкусен с хитринки

  05.08.20140

  Зеленият лук става страхотна гарнитура за месо, ако го накиснете в марината от зехтин и подправки и го запечете. От праза се правят основи за супи, а лук, запечен с малко захар е изненадваща гарнитура.

Какво другите търсят

Статии и съвети на тема Захар. Екипът на Готвач.бг се старае да въвежда редовно интересни материали. Имаш предложения или критики към сайта? Пиши ни, ще се радваме да разширим и разнообразим актуалната секция. Готвач.бг - национален портал за кулинарни рецепти, здравословно хранене. Захар, съвети и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук. Готвач.бг - твоят кулинарен портал.