събота, 19 април
Орехите са полезни срещу диабет
Хранене при проблеми

Орехите са полезни срещу диабет

0

Хранителен режим, в който фигурират повечко орехи, помага на пациентите с диабет тип 2 и спомага за борбата със сърдечно-съдовите заболявания.

1

Орехи

Орехи - Обзор на текстовете касаещи Орехи. Научете онова, което искате да знаете за Орехи. Приятно сърфиране из последно публикуваните материали, идеи и заръки отнасящи се за Орехи.
 • Орехи - ОрехиЯдки и Семена

  Орехи

  05.03.201410

  Всичко за орехите на едно място. Орехите за източник на мелатонин, защитават здравината на гости, подобряват нивата на холестерола на хора с диабет. Орехите са богати на антиоксиданти.

 • Орехи - Осем продукта за всеки денКое за какво е полезно

  Осем продукта за всеки ден

  28.02.20141

  Осем продукта трябва да бъдат консумирани всеки ден, за да сте здрави. Това са орехи, червен или черен боб, овесени ядки, боровинки, моркови, домати, йогурт, спанак.

 • Орехи - Бразилски орехЯдки и Семена

  Бразилски орех

  21.02.201410

  Бразилският орех е най-големия естествен източник на селен. Само 2 бразилски ореха дневно са напълно достатъчни за нуждите на организма. Състав на бразилският орех. Здравословни ползи от бразилски орех

 • Орехи - Бразилски орех и мляко за здрав сънКое за какво е полезно

  Бразилски орех и мляко за здрав сън

  16.02.20140

  Учените гарантират, че ако изпиваме по една чаша прясно мляко и изяждаме няколко ядки от бразилки орех, това ще ни донесе здравословен сън.

 • Орехи - Медът и орехите действат като антидепресантиКое за какво е полезно

  Медът и орехите действат като антидепресанти

  09.11.20131

  Лекари от белгийския институт по опазване на здравето смятат, че комбинацията от мед и орехи може да замести антидепресантите и да се погрижи за доброто настроение на хората.

 • Орехи - Видове орехиКое за какво е полезно

  Видове орехи

  25.09.20130

  Орехите са едни от най-полезните ядки. Въпреки че са висококалорични, два-три ореха се включват и в най-строгата диета, тъй като доказано предпазват от редица заболявания.

 • Орехи - Ползите от зелени орехчетаКое за какво е полезно

  Ползите от зелени орехчета

  26.08.20130

  Зелените орехчета се използват за кулинарни и за лечебни цели. Те са много полезни, но са и вкусни. От тях се приготвя сладко и марината, правят се лечебни настойки.

 • Орехи - Лесни сладкиши с орехиКакво да сготвя

  Лесни сладкиши с орехи

  09.07.20130

  С орехи лесно можете да направите вкусни сладкиши, с които да изненадате приятно близките си.

 • Орехи - Как да си изпечем орехиКулинарни Съвети

  Как да си изпечем орехи

  05.07.20130

  Ореховите ядки се накисват за 1 час в топла вода. Отцеждат се и им се добавят захарта и ванилията. Постилат се в тиган и се пекът на слаба фурна. Трябва често да се бъркат, като се внимава да не прегорят.

Какво другите търсят

Статии и заръки относно Орехи. Екипът на Готвач.бг се грижи да добавя постоянно интересни текстове за Орехи. Имаш предложения или критики към Готвач.бг? Обърни се към нас, ще се постараем да разширим и разнообразим тази секция Орехи. Готвач.бг - национален портал за подбрани рецепти, здравословно хранене и Орехи. Орехи, мнения и оценки. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук. Готвач.бг - твоят кулинарен портал.