Невена Блажева Иванова
Невена Блажева Иванова
Помощник Готвач

Моите коментари

Адмирациии за рецептата.. ..апетитно,..поднесено с много вкус!
Това е любимата ми чорба...мхм...обожавам я..и аз имам публикувана подобна,но без застройка...
Просто... ще замълча..Имам мента на двора...,но какво ще сторя...!
Голяма вкусотия си спретнала...направо се облизвам ,докато чета рецептата...Поздравления,Марче!
Обожавам салати ,а твоите са направени и поднесени перфектно ...Поздравления!
Напротив....,точно така се готви зелето и по точно в съседното село Ореш(най- голямото)в Свищовска община
Благодаря за идеята...ще пробвам следващия път! Поздрави !
Благодаря,Албенка! Наистина бяха много вкусни и затова исках да споделя рецептата с такива ценители като вас! Поздрави!
Поздравления! Непременно ще пробвам и ще споделя! Поздрави!
Чудесна презентация и снимки! Поздравления!
Много добра рецепта!Поздравления!Аз приготвям подобна,но прибавям и кайсии.Дори си направих компоти за зимата от джанки,кайсии индрише.
Поздравления за тази прекрасна рецепта.Това е изключително трудоемко,но си заслужава! Имам спомени,че майка ми правеше сладко от кайсии с ядки и беше много вкусно.
Непременно ще я направя и ще кача снимки тогава ...Наистина имам градина пълна с билки,зеленчуци и много цветя.Всичко домашно и прясно е много вкусно,но иска и много работа.Моите рецепти са по простички,защото аз пък няма откъде да закупувам такива по засукани неща.Вграда ни няма някакви специализирани магазини и големи вериги ,ама това е друга тема..Готвя с удоволствие и това е важно!
Обожавам салати и непременно ще я направя! Но да те питам за ригана пресен ли да е,че имам в градината?
Мария ,поздравления!Страхотно изглежда и съм убедена,че е ужасно вкусно!Права си за това ,че турските ястия,се поднасят направо от тигана ,тавата и съда в който са готвени!Живяла съм в турска махала ,имам много турски приятели ...Точно така правят ,чупят комата хляб и топят направо от тигана или тавата,което на мен ми изглеждаше странно,но това не прави манджата по малко вкусна!Така и продължават да го правят! Поздрави!
Ели,тази вечер отново сготвих любимия кашкавал!И аз метнах черита и няколко снимки!Благодаря ти за идеята!Поздрави!
Честно казано,готвих борша с доста притеснения,но следвах точно съветите на тая моя украинска дружка и наистина ми се получи много вкусно!Тя ми сподели за различните варианти на борш /постни и месни/ и за различни застройки,ще опитам да приготвя и по тях в най скоро време.Приятно- вкусно съм изненадана от резултата!
Благадаря ,Дани за доверието и оценката!