Добави коментар.
Стефче, здравей!
Да, трудоемко е или по-скоро малко ти се разкъсва деня, защото през 40 мин. трябва да го изчакваш да се стегне и после разточваш., а имай предвид, че аз го разточвам шест пъти докато стане перфектно. В началото бях крайно нетърпелива с изстудяването му в хладилника и разбира се нищо не ставаше, направо си го хвърлях тестото, но след това му хванах цаката, слагам го във фризера за 15 мин . и го разточвам. Удоволствието е мое, че съм се справила с едно бутер тесто, защото това което се продава има толкова Е-та в него , че ми се отщява да го купувам, а и има и друг момент да си отхапеш вкусен, топъл, истински френски кроасан от теб направен. Ама и що рецепти изпробвах в началото, що клипове изгледах, и сега съм перфектна. Опитай пак, не е чак толкова трудно, бавно е -да, но трудно - не.
Поздрав!
Добави коментар.
Здравей, Гери-Аня
Доволна съм, че се намери някой да коментира тази торта, защото аз за първи път я направих и може да се каже доста прилично изглежда, въпреки грешките които допуснах. Да, този крем и много приятен, лек и пухкав.
Хубав ден! Мари14
Добави коментар.
Здравей, Гери-Аня!
Тези са класически кроасани и са без плънка, но може и да им се сложи парче шоколад да печене , но тогава ще бъдат в друга форма като бутерки. За съжаление съм ги изтрила от фотоапарата си и не мога да ги пусна като снимки за да ги коментираме, имам ги само там където си качвам собствените снимки. Жалко, тук така е направено или аз не се сещам как да ги копирам.
Поздрав! Мари 14
Напиши тук твоя коментар...
В рецептата няма грешка. Половината от маслото се прибавя към жълтъците и захарта, а другата половина към белтъците които се разбиват на сняг.
Моите коментари