Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Ние добавяме захар за да не се губи цветът.
Ваня Георгиева коментира:
Тази форма за кекс е страхотна,ако си намеря ще си купя.
Ваня Георгиева коментира:
Много добра рецепта и подобна на моите.Стават уникално пухкави.
Ваня Георгиева коментира:
Аз бях изгубила рецептата но тук като я видях много се зарадвах.Благодаря.
Ваня Георгиева коментира:
Любимите ми кошнички от едно време с три розички от различен цвят.
Ваня Георгиева коментира:
Много добре рецепта но дафиновия лист не ми пасва тук като вкус и аромат.
Ваня Георгиева коментира:
Сърцето е много вкусно, стига да се сготви правилно и да не стане сухо и жилаво.
Ваня Георгиева коментира:
И аз не одобрявам хряна лют ми е на вкус.
Ваня Георгиева коментира:
Браво! Такава рецепта за първи път чета и виждам снимка а камо ли да съм пробвала. Изглежда невероятно вкусно.
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря и на теб Мартина че ми разяснихте за боба.
Ваня Георгиева коментира:
Не знаех че на него казват така. мерси.
Ваня Георгиева коментира:
Какво точно значи белен боб?
Ваня Георгиева коментира:
Страхотна рецепта изпробвала съм я. Топят се в устата.
Ваня Георгиева коментира:
Уникално красиво е.Добре че и ние имаме яйца от щастливи кокошки че и моите пити стават така хубави.;)
Ваня Георгиева коментира:
За меда е добра идея,така ще направя.
Ваня Георгиева коментира:
Много хубава рецепта, аз слагам повече яйца.
Ваня Георгиева коментира:
Ако нямаме петмез дали ще се получи.
Ваня Георгиева коментира:
И с мас мисля да пробвам.Много често я използвам.