Rositsa Ivanova
Rositsa Ivanova
Администратор

Моите коментари

Rositsa Ivanova коментира:
7 г е сухата мая в катмите
Rositsa Ivanova коментира:
Ще помолим авторката да качи пак снимка на стъпките
Rositsa Ivanova коментира:
Не е :))) Нали ще поизври в глинения съд
Rositsa Ivanova коментира:
Сложете изварата в тестото за бухтичките
Rositsa Ivanova коментира:
Печете макароните на фурна 20-30 мин или докато стегнат и има апетитен загар
Rositsa Ivanova коментира:
За пандишпановия сладкиш жълтъци със захар - белтъци със сол
Rositsa Ivanova коментира:
до 2 с.л. за пандишапновия кекс
Rositsa Ivanova коментира:
Протеинът може да е шоколадов
Rositsa Ivanova коментира:
На снимката е вече изпечен
Rositsa Ivanova коментира:
Намалихме количеството кисело мляко в рецептата. Сега трябва да е добре
Rositsa Ivanova коментира:
Може би защото си отиват с гъбите. Но спокойно може да ги пропуснете в рецептата за горска супа.
Rositsa Ivanova коментира:
Преди да добавите чушките, се запържва лукът в този миш-маш
Rositsa Ivanova коментира:
Множко ще дойде лукът в това кисело зеле с ориз - сложете 2 глави, не 2 кг :)
Rositsa Ivanova коментира:
Сложени са в порядък
Rositsa Ivanova коментира:
Увеличете двойно количеството прясно мляко за рецептата за тези макарони на фурна
Rositsa Ivanova коментира:
До 2 с.л. за тестото за пица Маргарита
Rositsa Ivanova коментира:
За тази туршия от джанки слагате подправките и накрая допълвате с оцет до ръба долу на буркана
Rositsa Ivanova коментира:
Точно така, може да се замени с маргарин