Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко Бутче на Фурна в Гювеч

Агнешко Бутче на Фурна в Гювеч

Прегледай всички 22 авторски предложения относно агнешко бутче на фурна в гювеч в Gotvach.bg.
Агнешко бутче с билкиАгнешко бутче с билкиНакрая се маха алуминиевото фолио и печеното агнешко бутче се допича на горен реотан да хване коричка....
Агнешко бутче с бадемиАгнешко бутче с бадеми
Посолява се и се слага на скарата на фурната и се пече на 220 градуса. Отдолу се слага тава, в която да тече соса от печенето....
Агнешко бутче по унгарскиАгнешко бутче по унгарски
Бутчето се разрязва по дължина и се маха костта. Продуктите за плънка се разбъркват, като яйцата се нарязват на ситно....
Агнешко бутче с ментаАгнешко бутче с мента
Пече се на силна фурна под фолио....
Агнешко бутче с джодженАгнешко бутче с джоджен
Преди да го поставим във фурната, слагаме върху бутчето парченца масло и наливаме отстрани водата в тавата....
Агнешко бутче по испанскиАгнешко бутче по испански
Сложете агнешкото бутче да се пече в предварително загрята на 150 градуса, като от време на време го поливайте с маринатата....
Агнешко Бутче с МаслиниАгнешко Бутче с Маслини
Агнешкия бут печем на намалена фурната до 180°C и печете още 1 час и 15 минути....
Печено ароматно агнешко бутчеПечено ароматно агнешко бутче
2
Подгответе агнешкото бутче за печене. Сложете го в подходяща тава за печене и овкусете със сол. Разтопете леко маслото....
Агнешко бутче по македонскиАгнешко бутче по македонски
Слагаме бутчето в йенска тенджера, намазваме го с масло и доливаме 2 ч.ч. вода. Захлупваме и печем на умерена фурна за около 3 часа....
Агнешко бутче в кораАгнешко бутче в кора
Изпеченото бутче се покрива с месото на наденицата и се увива в разточеното бутертесто. Краищата му се залепват с вода....
Агнешко бутче върху спанакАгнешко бутче върху спанак
Агнешкото бутче се полива със соевия сос и хубаво се натърква със сол, черен, червен пипер и малко разтопено масло....
Руло от агнешко бутчеРуло от агнешко бутче
Завиваме отгоре тавичката с фолио и печем в умерена фурна 2 часа. След това махаме фолиото и печем до зачервяване....

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка: