Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко Печено в Плик

Агнешко Печено в Плик

Прегледай всички 24 авторски предложения за агнешко печено в плик в Gotvach.bg.
Агнешко печено по банскиАгнешко печено по банскиМесото се реже на едро и се пържи в олиото. Добавят се морковите, нарязани на кубчета. Добавя се запърженото предварително брашно и доматеното пюре...
Агнешко печено с меракАгнешко печено с мерак
2
Вземете парче агнешко месо /около 3 килограма с кости/, за предпочитане е агнешката плешка, защото е по-крехка....
Агнешко печено по френскиАгнешко печено по френски
Обикновено Агнешкото печено по френски се поднася с доматен сос....
Агнешко печено във фурнаАгнешко печено във фурна
11
След това се изкарва от марината, слага се в тава за печене, маслото се оставя при стайна температура да омекне и се маже агнето отгоре....
Сос за агнешко печеноСос за агнешко печено
Сосът за агнешко печено придава невероятен вкус на месното ястие!...
Печено агнешко гръбчеПечено агнешко гръбче
Агнешкото гръбче се измива, без да се отделят костите....
Бавно печено агнешкоБавно печено агнешко
Бележка: Ако купувате месото от магазина, гледайте мазнината по него да е бяла на цвят, от това се предполага че агнето наистина е агне, ако е жълтеникава...
Агнешко с лапад в пликАгнешко с лапад в плик
Така маринованото агнешко заравяме в нарязания зелен лук, лапад и гьозум, покриваме с фолио и прибираме в хладилника за 24 часа, но ако нямаме възможност...
Агнешко печено с пресни картофиАгнешко печено с пресни картофи
Пече се на умерена фурна за 3-4 часа. Фолиото се отстранява и агнешкото с картофи се пече още 10-25 минути....
Агнешко печено с червен сосАгнешко печено с червен сос
Агнешкото се разфасова на едри парчета. Натрива се със мазнина, сол и пипер и се пече, под фолио с 1 ч.ч. вода 2 часа на 180 градуса....
Агнешко печено със зелен лукАгнешко печено със зелен лук
1
Агнешкото печено със зелен лук е много вкусно....
Агнешко Печено на бавен огънАгнешко Печено на бавен огън
Когато решите да сервирате печеното агнешко, може да затоплите и тогава капакът се премахва. Агнешкото Печено на бавен огън е много вкусно....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
51
44
30
20
10
Дай твоята оценка: