Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен Бюрек

Домашен Бюрек

Разгледай всички 24 подбрани съвети относно домашен бюрек в Gotvach.bg.
Чушки бюрек с магданозЧушки бюрек с магданозИзбират се хубави чушки, изчистват се от останалите семена и люспи. Цепват се от едната страна. В купа се настъргва сиренето, добавят се разбърканите...
Сусамен бюрек с тиквичкиСусамен бюрек с тиквички
Изважда се сусамените бюреци върху салфетка, да попие излишната мазнина и сервираме с пресен магданоз и салата! Да си оближеш пръстите!...
Чушки Бюрек с ИзвараЧушки Бюрек с Извара
Почистете предварително изпечените чушки. За плънката загрейте зехтин в тигана и пригответе 4 яйца като бъркани. Овкусете със сол и черен пипер....
Чушки бюрек за мързеланиЧушки бюрек за мързелани
1
Пекат се чушките бюрек в предварително загрята фурна. Чушките бюрек за мързелани са готови....
Пиперки бюрек на фурнаПиперки бюрек на фурна
Когато чушките бюрек хванат златиста коричка, са готови. Пиперките бюрек на фурна са много вкусни....
Чушки бюрек на скараЧушки бюрек на скара
1
Пускаме скарата и печем чушки бюрек на скара :-) Да Ви е сладко!...
Цигара бюрек на фурнаЦигара бюрек на фурна
Приготвянето на цигара бюрека започва със смесването на натрошеното сирене с магданоза. След това трябва да намажем всяка кора с масло....
Баница бюрек от ДобруджаБаница бюрек от Добруджа
Печем бюрека 45-50 минути задължително в загрята фурна на 180 °C. Хапваме с айран баница бюрек от Добруджа. Чудна закуска....
Чушки бюрек по селскиЧушки бюрек по селски
1
Панирах чушките бюрек в сгорещеното олио. Поднесете тези чушки бюрек по селски като гарнитура или предястие....
Чушки бюрек по гръцкиЧушки бюрек по гръцки
Разполовяваме чушките по дължина. Почистваме семето и дръжките. В намазнена тавичка ги подреждаме с разреза на горе. Нарязваме шунката и маслините...
Баница бюрек на тиганБаница бюрек на тиган
2
След около 10-15 мин с помощта на голяма чиния обръщам бюрека и го връщам обратно в тигана....
Чушки бюрек на фурнаЧушки бюрек на фурна
6
Извадете чушките бюрек от фурната, поръсете обилно с настърган кашкавал и върнете да се запекат до приятен загар....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 8
53
41
33
21
10
Дай твоята оценка: