Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашна Кървавица

Домашна Кървавица

Прегледай всички 23 кулинарни идеи относно домашна кървавица в Gotvach.bg.
Вкусно зеле с кървавицаВкусно зеле с кървавицаПо време на печенето обърнете кървавицата, за да се изпече от всички страни. Вкусното зеле с кървавица е готово....
Ароматна супа от кървавицаАроматна супа от кървавица
Раздробяваме кървавицата и изсипваме във врящата вода. Прибавяме счукания чесън, риган, мащерка и сухата супа....
Печена кървавица със зелев сокПечена кървавица със зелев сок
Кървавицата се нарязва на парчета и се поставя в тава върху наредени едно до друго листа от кисело зеле (използват се половината)....
Кисело зеле със свинско и кървавицаКисело зеле със свинско и кървавица
Наредете парчета кървавица отгоре и запечете. По време на печенето обърнете кървавицата, за да се изпече равномерно....
Свинско с кисело зеле и кървавицаСвинско с кисело зеле и кървавица
Най-отгоре наредете нарязаната на колелца кървавица. Залейте всичко с бялото вино и малко зелева чорба....
Супа от грах с хрупкав лук и кървавицаСупа от грах с хрупкав лук и кървавица
Сервирайте кремсупата от грах, гарнирана с запържената кървавицата и хрупкавия лук. Супата от грах с хрупкав лук и кървавица е готова....
Домашна пускаДомашна пуска
3
На другия ден започваме да пълним домашната пуска. Тя се накисва във вода, за да омекне. За пълненето използваме машинка за месо....
Домашна моцарелаДомашна моцарела
Последната стъпка в направата на домашна моцарела е да натопите сиренето в много студена вода, за да се стабилизира, след което може да го поднесете...
Домашна АджикаДомашна Аджика
Домашната Аджика е много вкусна....
Домашна цитронадаДомашна цитронада
1
Почистете лимоните много внимателно, изстискайте ги и приберете получения сок в хладилника. Корите им ги смелете с кухненски робот или месомелачка...
Домашна мусакаДомашна мусака
6
Нарязваме лука на дребно и го запържваме в тиган с олиото. Добавяме нарязаните морков и домат и поръсваме с червения пипер. Прибавяме каймата...
Домашна мастикаДомашна мастика
6
В голяма емайлирана кофа се слагат спиртът, анетолът и сакъзът. Докато се добавят продуктите, трябва да се бърка непрестанно /Ако атенолът е в твърдо...

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 9
52
44
30
23
10
Дай твоята оценка: