Gotvach.bg»Избрани Колекции»Банска Кървавица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кървавица по банскиКървавиците по бански се поднасят варени, пържени или сурови, след като са добре изсъхнали....
Кървавица с черен дроб
Слагате свинския дроб в студена вода да ври на слаб огън-20-25 минути. Оризът се изплаква хубаво със студена вода и се оставя да кисне в студената...
Кървавица с картофи в гювечКървавицата и морковът се нарязват на колелца, лука и чушките на ивици, картофите - на едри кубчета....
1
Кисело Зеле с Кървавица в Гювеч
Ако желаете вашето ястие да бъде наситено на вкусове, можете да опитате и една банска капама да спретнете....
Зрял фасул с кървавица в гърне
Фасулът и нарязаната на парчета кървавица се слагат в пръстено гърне....
Кървавица от село Злато Поле
Всичко се нарязва на ситни кубчета. Слага се в голяма тава и се запържва леко. Добавя се оризът се запържва.
Всичко се обърква много добре, прибавя...
Банска КапамаВземаме един глинен съд около 7-10 литра и започваме да редим съставките в следния ред: сланина - зеле - кървавица, суджук - зеле - свинско - пак...
2
Топла кървавицаДобавете към него всички останали съставки за кървавицата. Хубаво омесете сместа и напълнете червата....
1
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
51
43
30
21
10
Дай твоята оценка: