Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ризото с царевица и пилеСложете капака и оставете поне 10 минути така да се запари. Поднесете готовото ризото с прясно накълцан магданоз....
Гъбено ризотоНакрая добавете запържените гъби и пармезана, разбъркайте добре и сервирайте ризотото горещо.
Гъбеното ризото е много вкусно!...
2
Зеленчуково ризото
Като от време на време разбърквате внимателно ризотото, стараейки се да запазите цялостта на оризовите зрънца и същевременно да постигнете кремообразна...
Миланско ризото
Подредете готовото ризото в блюдо, поръсете с разтопено масло и настърган пармезан....
Къри РизотоНарежете лука и го сложете заедно със зеленчуците да се задушат в малко олио, но в по-голям съд, за да се поберат и другите продукти....
1
Зелено ризото
Оризът трябва да ври около 18 мин. Осолява се и се поръсва с пипера, пармезана, магданоза и босилека. Разбърква се добре....
Ризото Калабрезе
Гъбите накисвате в топла вода, за да набъбнат докато приготвяте останалите неща. Чушките и лука режете на кубчета, а месото на ивици....
Морковено ризото
С помощта на черпак добавяме постепенно към останалите продукти, целта е оризът да усвои бульона, затова сипваме черпак по черпак....
Ризото Ботичели
Накрая слагаме настъргания кашкавал и маслото и разбъркваме хубаво, докато е още топло ризотото.
Преди поднасяне декорираме с магданоз....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 6
52
44
30
20
10
Дай твоята оценка: